There's one life, one love, so there can only be one King

"That's right little mama just keep on walkin' to school
Don't stop and talk to them fools tryin' to holla while they sippin' on brew cause you're gonna lose
Got to stay focused keep your mind on your dreams
Don't get hypnotized by the bling deep inside you must believe and you'll succeed
Cause all we're given is a chance they play the music and we dance and ain't no way to make it last if we
Don't stop and listen
It could be over in a flash when you killin' for that cash flip an apache and blast 'em with tomahawk
Missiles
Moqtada al sadr bin laden al qaeda they all multiplyin' and hidin' and george can't find 'em
And even if he did and killed them then another would come
We makin' enemies faster than we could pick up a gun"From my soul to my heart from the ending to the start in between it's an art and i live it from one
Person to the next all respect no regrets if you next you got it then give it
Share a hug share the love we can rise up above if we try we can fly up to the heavens
All my brothers and my sisters we can make it if we listen to each other and ju:

Nu är vi där igen, ett år till har snart gott.

Det har varit ett händelserikt år med framgångar och motgångar som alltid, massvis med skratt och tårar. Mitt liv fick en kovändning från ett rutinliv till en helt ny start, en start från och med 2011 början.
Tänker då självklart på att jag blev uppsagd i en ”massuppsägning” vilket resulterade i att jag började söka ett nytt jobb, för första gången i mitt liv var jag tvungen att gå på arbetsintervjuer och verkligen göra allt för att bli anställd på ett nytt företag – det resultatet blev, vad jag tror väldigt bra! Lyckades förhandla mig till en ganska mycket bättre lön än vad jag har idag och fick massvis med erbjudande att välja på med tog detta då jag kände att det vore skönt att ha fem minuters väg med tvärbanan än kanske en timmes resväg på morgonen, vi får se om man trivs men det tror jag nog!

 

Med denna oro och stress så har livet ändå rullat på ganska bra detta år, vänner och familj har ställt upp och stöttat en vilket har betytt mycket, väldigt mycket. Vid sidan om allt jobb så har jag och Kim kört på med nattklubben The Bridge, det har varit att jobba en hel del i motgång men med mycket skratt och fest så jobbar vi vidare i motgång som förhoppningsvis vänder 2011 då nya planer är på väg. Allt jobb har tagit en hel del energi och kraft från en och det har varit jobbigt ibland att tackla saker rätt har kanske inte alltid varit det lättaste och många personer har kommit i kläm vilket jag verkligen ber om ursäkt för! Men jag hoppas ni har haft förståelse och inte tagit något personligt, annars ber jag om ursäkt på ett mindre personligt sätt. Vet att det även påverkat min träning och energin till att ge allt men tycker ändå denna säsong har gått bra, sjukdomar har jag knappt haft och inte heller skador.. *ta i trä*. Ligger trea i interna poäng ligan med fem mål och sex assists efter 13 matcher, det är bra för att spela back tycker jag och mer ska det bli i januari kan jag lova.

 

Varje årsslut så har något mindre bra hänt förra året tog de slut mellan mig och Jessica och detta år blev jag varslad. Men varje ont har något gott med sig brukar man ju säga och detta år upplevde jag så himla mycket bra saker finns nog bara ett ord att sammanfatta det hela och det är ”<3 Bromance” – Ett minne till detta är Gotland, en-två veckor som gjorde en verkligen levande. Vädret kanske inte var det bästa men fasiken vad kul jag hade med grabbarna. Kommer ihåg när vi satt och grillade på piren jag, Adam och Jack - hel härligt, drack lite snackade skit och nöjt av solnedgången innan det var dags för en partynatt. En annan kväll var efter att alla tjejerna hade surat till och bråkade med oss och hatade att Jack och jag sov någon kväll hos dom så låg jag i alla fall i soffan, hjelte i tältsängen, Kim i sin säng och Rami i sin och vi alla låg och gjorde hjärtan till Bromance låten till varandra, haha så jävla underbar känsla! Ja vad ska man säga killar, killar, vänner, vänner det bästa som finns. Det gäller att ta vara på sina vänner och jag vet att jag kan sura till ibland och det har påverkat dom och kanske fel handlingar ord har sårat dom men det går hand i hand med stress och annat oftast men förlåt återigen om någon har tagit något personligt. Tyvärr kommer det alltid ”dyka” upp saker som inte är sanna och gör så att tilliten kommer tvivla på en men ja oftast är det ju svartsjuka eller skadeglädjen som kommer fram innan sanningen. Om ni förstår…

…Bromance.

Utöver detta lilla så har nog 2010 varit ett av dom bättre åren, saker har förändrats till dom bättre och jag själv har blivit starkare psykiskt och fysiskt, 2011 kan bara bli bättre. Det kommer alltid finnas folk som vill en ont men, jag vet redan nu att dom kommer misslyckas igen. There's one life, one love, so there can only be one King.

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

bloglovin

Blogg listad på Bloggtoppen.se