<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[random]]> haha random!
]]>
<![CDATA[Underbar helg!]]>
Helgen har varit otroligt skojsig, fredagen började med att Kim kom förbi framåt sex tiden, vi styrde lite middag och annat innan Anna och Alexandra komförbi på lite förkrök. Vid 23 tiden så kom även Jack, sliten efter sin fotbollsmatch men det gick bara 20minuter innan han var igång, rekord? tre öl på 20 minuter, cred till Jack! Framåt tolvtiden tog vi taxi in mot stan, vi släppte av tjejerna vid Amba och vi drog till Bride och hälsade på Sebbe, Chris och Johan för en drink vid ett tiden så åkte vi mot Amba för att möta upp lite folk och där förblev vi fram till ja, nångång innan Jack och jag begav oss mot Mcdonalds för lite nattmat och sen vidare hem. Lyckad kväll, helt klart!

Lördagen började med att Marie fick köra oss till Högdalen där jag skulle köpa en t-shirt, skönt med privatchafför när Jack inte kan få igång bilen pga alkoholmätaren. Vi besökte även bolaget och sen fick det bli "lite" kebab på Palmyra vid Årsta, efter matkoman så åkte vi till Sickla för att inhandla lite fläskfilé och annat som snälla Marie skulle ordna till middagen, strax där efter så var det bara ett stopp kvar på våran lilla citysightsing och det var Södermalm för att hämta upp Jimi, det blev en sicksacks vända genom Stockholm stad verkligen! Vi åkte hem till mig och tog någon öl innan det var dags att gå över till Niklas där middagen var klar, mycket gott var det!

Vid åtta tiden så beställde vi taxi för att åka hem till Robert för att fira Daniella, vi fick åka färdtjänst, haha! Sånt som händer när man inte tänder eller något liknande! Men en upplevelse nu vet man vad som komma skall i livet! Hos Robert möttes vi av många gamla och nya ansikten vilket vart skoj! Slutade med att vi tog taxi till stan och Grodan Sergel där kvällen blev lång och trevlig träffade på Uppsala tjejerna även vilket var trevligt!
Kära Jack och jag slutade på Gullmarsplan med lite mat innan vi skulle på efterfest hos Niklas men väl nere på gatan så säger Rami från balkongen att de inte var nån fest utan att han låg i matkoma ungefär, haha så vi gick vidare mot mig för att sova. Söndagen bestod av brunch på Arken och även lite öl vi satt där 6-7 timmar och notan hamnade en del men det vare värt! Niklas, Tobbe, Rami, Marie, Jenny och jag var crewet som satt i solen hela söndagen vilket var väldigt skönt! Efter det så gick Jenny, Niklas, Marie och jag hemåt tog en promenad över Skanstullsbron och vidare mot GUllmarsplan för att handla lite middag, jenny och jag åt och såg på Dear John, mycket trevligt!

Oj, känns som jag bara svamlar på men vi avslutar väl med en rolig sak som hände imorse, blev en liten awkward situation på pendeltåget då jag råkade sätta mig brevid en viss person, haha! Hon "sov" haha kan inte sluta garva när jag tänker på det vad var oddsen liksom men hey mest pinsamt för henne att hon är lite omogen som inte kan vara "vän" och säga hej, men en dag växer vi alla upp. Hehe! Nä vad spyddig jag låter men äh försökte vara vän med henne förut men hon ville inte.. Vet ej varför, är ju hon som gjorde fel när bekantskapen försvann och inte jag men äh jag är inte bitter som Robert Gustavsson säger...

Helgens roligaste: Daniella och Robert får dela på vinstplatsen efter årets kanske jobbigaste söndag? Säger som Jack brukar säga "Well done". Hihi!



]]>
<![CDATA[Mmmm]]>

20100530665 (MMS)

Mmmm

]]>
<![CDATA[Jobbz]]>

20100530663 (MMS)

Jobbz

]]>
<![CDATA[Invalido, speciel treatment]]>

20100529662 (MMS)

Invalido, speciel treatment

]]>
<![CDATA[Mmmm]]>

20100529660 (MMS)

Mmmm

]]>
<![CDATA[What a waste of council tax!]]> ]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100528659 (MMS)

]]>
<![CDATA[barn]]>
<![CDATA[Snart helg!]]> ]]>
<![CDATA[träningsvärk]]> Har sjuk träningsvärk efter måndagens fyspass på innebandyn.. Vi körde 6st olika stationer.

  • Utfallssteg, klubba på ryggen, håll balansen, upp med ett knä högt upp i mellan varje steg, framåt samt baklänges.
  • Armhävningar med bena på en bänk.
  • Bär en partner 20 meter medans han sprattlar med ben och armar.
  • Sit-ups, medans partnern slänger en medicinboll som man ska ta emot och slänga tillbaka.
  • Medicinboll sida till sida.
  • utfallshopp, studsa lite lätt sen göra ett högre hopp för att landa på motsatta sidan för att sedan göra likadant igen, x6 varje ben.
Varje station höll på i ca 60 sekunder.
Dessa muskler brukar jag verkligen inte använda på detta sätt, vilket är bra att vi äntligen tränar, känns väldigt bra! Vi körde även att man ska stå på ett ben och höja upp det andra benet i ca 1 minut högt i luften med rak rygg, sedan hålla benet framåt och efter det bakåt sen luta sig framåt allt man kan och stå så varje "övning" var ungefär 40-60sek, detta för att stärka fotlederna. Väldigt roligt att vara igång på riktigt igen måste jag erkänna, inte ofta man får träningsvärk men igår och idag så känns det verkligen att man gjorde någon nytta. Detta kommer vi köra måndagar samt torsdagar hädanefter, ca 30minuter varje träning och jag tror det kommer ge väldigt bra resultat!

]]>
<![CDATA[gåshuden]]> ]]>
<![CDATA[10 miljoner back...samt 2-1 i baken...]]> JÄVLA FANSKAP, SKITHELVETE, FUCKADACK OCH ALLT!

Då har vi än en gång torskat en match.. Bajen, bajen, bajen... VAD I HELVETE!?

- Måste kämpa för att vinna... Den låten har vi sjungigt på läktarna i flera år... Men ändå såg de så jävla lojt ut till viss del!?!?! KAMMA TILL ER!! Inte nog med torsken idag så ligger Bajen c:a 10 miljoner back som vi måste få in på ett halvår annars blir det konkurs... KUL!? FAN!!!!

Jävla tur att man kan garva åt något ikväll iallafall... Sitter med Jenny på msn och skojar, ett gott skratt förlänger livet eller vad säger man? Ja hon gör ju iallafall kvällen lite roligare efter denna pissfuckingmatch!



Annars så har dagen varit bra.. Satt i ett möte i eftermiddags som handlade mycket om kundrelationer m.m. om hur vi ska försöka göra våra kunder ännu mer nöjda och hjälpa dom på bästa sätt, väldigt mycket brainstormning men det var givande. Det var även tal om alla kurser och annat vi skall gå under detta år, ska bli roligt att lära sig massa nytt!

Nu blir det snart sängen, snart är det helg vad händer då? Kanske Göteborg med Finest.se.. Får se vore inte helt fel men en lång bussresa för ett par timmarsfestande och en hotell natt sen en lång bussresa hem, roligt väl där.. Tråkigt väl på bussen, men vi får se!

]]>
<![CDATA[Testpilot för Canon EOS 550D]]> Canon EOS 550D‏! Vore inte det lite coolt om man fick vara det? Film och fota allt möjlighet och lägga upp här på bloggen, satan i gatan vilka succé det hade blivit! Bara hålla tummarna att Smartson väljer just mig så ni får ännu roligare och aktivare blogg att läsa!



Valde att anmäla min vän Kim att delta i mitt team också och självklart får man ju behålla kamerorna också om man blir utvald, himla bra publicitet må jag säga! Keep up the good work!


]]>
<![CDATA[Gör sitt bästa]]> Sjuk helg, fattar inte mycket om vad som egentligen har hänt men nu är den över och det är dags för en ny jobb/träningvecka. Måste bara säga att det finns människor som är helt otroliga ibland.

Egentligen kan man inte göra mer än att garva åt saken, hur patetiskt är det inte liksom? Finns här för dig iallafall. I sommar kör vi!



]]>
<![CDATA[Cod me kim]]>

20100523658 (MMS)

Cod me kim

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100522654 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100522652 (MMS)

]]>
<![CDATA[Lunch på ekensdal]]>
By the way, läskigt detta... Igår kväll vare en som blev knivhuggen i tunneln mellan Gullmarsplan och Globen vid 23tiden.. Där brukar jag ju gå!! Tur att jag inte hoppade av där igår utan åkte till Skärmarbrink, tänkte faktiskt gå av där och gå då det är så varmt men klockan var så mycket så ville hem, vilken tur de var!]]>
<![CDATA[Orutin!]]> ORUTIN!]]>
<![CDATA[Nyss hemkommen]]> Japp träningen gick VERKLIGEN PISS idag... Men men nya tag nästa vecka!


Annars då.. Händer inte allt för mycket i mitt liv mer än att jag ligger i hårdträning så man är fit och kan stå på beachen och tänkta "Fan det här gjorde jag ju bra". Nja så illa ere inte haha, men innebandy tre gånger veckan sen försöker man ju hinna med gymmet också men går inte allt för bra där fredagarna är ju inte speciellt roliga gymdagar.. Men men man får ju försöka! 

 

 

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100520650 (MMS)

]]>
<![CDATA[ladda om!]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100520649 (MMS)

]]>
<![CDATA[såja!]]> slut för dagen... Blev trevlig stund med familjen sen blev det en bra träning, vår femma dominerade ;)


Nu ska jag sova en dag imorgon också ju, gonatt

]]>
<![CDATA[Att man ens försöker ibland.]]>

]]>
<![CDATA[jävla pollen.....]]> Sommar känslor, ögonen rinner och jag för svårt att andas, den där jävla pollen!

Något mer jävligare än pollen kan jag inte tänka mig, att sitta och känna halsen och näsan klia och ha ett par rinnande ögonen. Antagligen är väl det som gör att jag inte kan sova om nätterna nu förtiden.

Ge mig någon mirakelspruta nu gärna som gör att jag aldrig mer behöver nysa för denna skit, tack!


Dagen idag började inte allt för bra då jag försov mig lite men väl på tunnelbanan påväg mot T-centralen så fick jag sitta mitt emot en riktig gris, en person som drog in allt snor han hade i näsan så långt upp i hjärnan att det nästan ploppade ut genom hårsäckarna... Så äckligt! Inte nog med det så hostade han som bara den och harklade och försökte "diskret" pilla sig i näsan samtidigt som han skulle läsa tidningen... Tror han jobbade på Toyota....Han hade massa reklam på sig med Toyota iallafall.... Har aldrig gillat Toyota riktigt och nu förstår jag varför när dom har en Service support som gör sådär, fy fan!

Men i tid till jobbet kom jag iallafall som tur var så nu kan ju dagen bara bli allt bättre. Vid sex tiden ikväll så kommer mamma, Mats, Niklas, Jenny och mormor på besök för att äta lite smörgåstårta och fira mig lite i efterhand sen vid nio tiden har jag träning i Sjöstadshallen så blir en snabb visit för familjen men det ska bli trevligt!

Hoppas ni hade en bättre start på dagen!
]]>
<![CDATA[2år, 1dag - Tiden rinner förbi.]]> Morfar,morfar,morfar - Varför? Nu har det gått två år och en dag sen du gick bort, jag saknar dig oerhört mycket! Kom tillbaka till oss.

Är så himla glad över att jag fick se och höra dig le en sista gång även fast alla slangar och allt var iväg, en kram och ett hej då, dagen innan du gick bort. Vet inte hur jag skulle klarat av det utan att träffa dig en sista gång. Saknar alla stunder som vi hade och alla sommarlov jag Niklas tillbringade ute i Östa. Finns så mycket minnen och så mycket känslor att det inte går att beskriva, en dag ses vi och den dagen kommer jag vara lycklig. Saknar att se dig sitta på verandan och se ut över gräsmattan och vattnet, se hur du nöjt av att vara på landet och ha all frihet som fanns där, du var morfar, du var landet. Men ska försöka vara så mycket som möjligt på landet i sommar och hålla mormor sällskap gäller bara att få den tid!

Att världen är så grym ibland och tar människorsliv... Man inser ganska lätt att livet är för kort för att inte leva varje dag som om det vore den sista. Jag lever för citat -"Its now or never live your life as you want to remember". Tycker alla ska göra de, en dag är det kanske försent för att göra de man inte gjorde när man hade chansen. Live your life!

Saknar dig morfar, ses snart.
]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100518648 (MMS)

]]>
<![CDATA[Fortfarande i topp!]]>


-> STOCKHOLM FINEST <-]]>
<![CDATA[Superior grip]]> ]]>
<![CDATA[There's no such thing as too far]]> There's no such thing as too far. You understand? You push everything as far as you can. You push and you push and you push until it starts pushing back. And then you push some goddamn more. Remember that when you're with this girl.]]>
<![CDATA[En kamp mot mig själv]]> Livet är ständigt en kamp mot sig själv och andra, det gäller att ge allt för att vinna lite.


Målet är satt, nu är det bara att ge allt.


]]>
<![CDATA[slut som människa]]> Började med match där man fick spela hela då så många var borta och den slutade 5-0 till oss eller så var det 6-0? Grymt spelat boys iallafall sen var Jack världens bästa vän och skjutsade mig till Eriksdalshallen där det väntades en innebandyträning och ja nu är även den avklarad och jag känner mig väldigt duktig och vältränad då jag orkade båda galant! Nu blire macka och sängen hoppas er dag har varit bra!

By the way... Nu börjar det på riktigt!

]]>
<![CDATA[matchdag, träningsdag.]]>



Får göra det bästa av dagen och kämpa på till jag stupar, här ger man inte upp för lätt inte!
]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100516645 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100515643 (MMS)

]]>
<![CDATA[Underbara dag!]]>

20100515642 (MMS)

Underbara dag!

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100515638 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[Gomlrgob]]>

20100515636 (MMS)

Gomlrgob

]]>
<![CDATA[Vart e tjejetrna]]>

20100515634 (MMS)

Vart e tjejetrna

]]>
<![CDATA[Långa dagar blev till nätter sen till år]]> Allt var svävande men nu så ser ja klart

Klockan sprang visst iväg jag som hade tänkt att somna till en film men slutade med att jag satt här funderade och tänkte och skött lite på tvspelet och vips så var klockan redan halv två. Har inte skrivit något speciellt här i bloggen på senaste tiden vet inte riktigt varför men det ska jag ändra på finns ju några som tydligen tycker om att klicka in här och läsa om mitt liv. Vänner som fiender, fiender som vänner.


Senaste tiden har varit lite halvdan tyvärr, har känt mig lite halvt konstig och kan ha sagt fel saker i fel tillfällen vilket jag ber om ursäkt för. Men ibland har men en sån tid också men nu börjar det kännas som jag börjat om vägen mot toppen, det där berget man skall besegra innan det är dags att slänga in handduken och ge plats för någon annan. Ja en ny kula skall nu börja rulla.

Annars då, jadu imorgon händer det inte allt för mycket, kanske partaj? Några Uppsala vänner var sugna på att komma till Stockholm men vi får se hur det blir med det. Lördag så blir det brännboll och grillning i "singel parken" som den kallas nere vid mig har jag och Jack planerat lite lätt får se om vi får ihop folk skall ju ändå bli 20+ på dagen, sen har Lina ordnat lite och skall ha födelsedagskalas hemma hos sig så det blir en hel dag! Vidare mot söndagen blir det nog att hänga med grabbarna och bara ta't lungt och ladda in för måndagen som kommer bli en jobbig än. Jobb, fotbollsmatch och första innebandyträningen allt på en och samma gång.

Väldigt skönt att innebandyn drar igång man börjar ju lägga på sig lite när man bara ligger och lyfter skrot på gymmet, springa är ju inget att prioritera inför sommaren.  Måste även säga att det känns lite sjukt 17 maj på måndag.. Två år sen morfar gick bort, tycker det känns som igår vi satt på verandan och kollade på en Bajen match och drack öl och såg ut över vattnet. Saknar honom!


Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film, får se vilken det blir men någon gammal rulle ska man väl lyckas skaka fram. Gonatt!

Ps. Donika, dags att komma till storstaden och hälsa på, Halmstad.. inget å ha när det inte är sommar, de vet du! :-D



]]>
<![CDATA[Med lite hjälp]]>

]]>
<![CDATA[ledighet]]>
Nu ska jag börja med min mat sen får vi se vart kvällen tar en. Bara höra av er om ni har några förslag. Josefine ville att jag skulle komma till Ojojoj men tror det blir utan alkohol idag, behövs!


]]>
<![CDATA[Jaja jag e inte full]]>

20100513632 (MMS)

Jaja jag e inte full

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100512630 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[Suuuupa]]>

20100512629 (MMS)

Suuuupa

]]>
<![CDATA[Donar]]>

20100512627 (MMS)

Donar

]]>
<![CDATA[Jobbar hemifrån idag]]>

20100512626 (MMS)

Jobbar hemifrån idag

]]>
<![CDATA[På g hem äntligen]]>

20100511622 (MMS)

På g hem äntligen

]]>
<![CDATA[Snart är det helg!]]>
Vidare så blir det en lång dag på kontoret då ett möte är inbokat 16.00 och där efter så lär jag nog jobba lite mer så jag kan jobba hemifrån och ordna lite med tvätten imorgon, det är ju halvdag då! Sen blir det helg men vet inte vad jag ska hitta på någon som vill dricka vin med mig? :-)]]>
<![CDATA[Lite gonatt musik sen krypa ner!]]> ]]>
<![CDATA[2-0 BRA FINEST!]]> Vinst idag med 2-0 mycket bra kämpat gubbar nu leder vi serien!

Dock "hängde" sig min axel IGEN, förstår inte gick in i en närkamp och ja något kom i kläm så jag inte kunde röra den utan att knäcka till den igen, fattar inte vad som är fel.. Den gör ont, fortfarande lite ont nu men kunde lira vidare men vete fan går inte att förklara vad som sker så får väl försöka värma upp ännu mer eller något sånt, aja vinst iallafall!!!

Nu ligger jag i soffan med lite saft och ser på Roast på Berns, så guld!

Fast ska nog sova snart har en långdag framför mig imorgon då ett möte är inbokat 16.00 ang Modalitets uppkopplingar och så vidare... Men det blir säkert super ändå till slut, sen blire ju halvdag på onsdag sen är det låååång helg! :-)]]>
<![CDATA[middagen...]]>

Middag på kontoret idag... sen blire fotbollsmatch vid 20.30 at skarpnäck!]]>
<![CDATA[Den får komma nu!]]>
]]>
<![CDATA[Vill ha!]]>
Ett par sånahär skulle jag vilja ha, kanske man skall beställa?]]>
<![CDATA[Liten Norgehistoria]]> han den i videon och trycker på play. Han drar efter andan när han får
se sin fru har samlag med tre andra män. Han sätter sig ner chockad
och funderar.

Efter en stund pustar han ut och säger till sig själv:
"Vilken jävla tur att det bara var på film..."

]]>
<![CDATA[Snart drar det igång igen!]]>

#27 Robin Carlsson

Dock blir det en hel del resande till borta matcherna denna säsong då vi har alla jävla slutstationer på pendeln i serien, tyvärr... Måste bara börja löpa lite nu så konditionen håller sig kvar, Carolina som har lovat att vi skall springa har ju inte bjudit ut mig på en löprunda ännu så jag får väl ta tjuren i hornen och bjuda ut henne på ett riktigt fyspass, haha! Så tråkigt väder bara fram med kvälls solen så det blir mysigt att springa längst Årstaviken!

VÄRME OCH SOL TACK!
]]>
<![CDATA[FK europa!]]>

20100509619 (MMS)

FK europa!

]]>
<![CDATA[Så gullig reklam! :-D]]> ]]>
<![CDATA[pöööömsig!]]> Miss Ehlde som var påväg hem, lite chockad men hey kul att hon ringde.

Vaknade upp idag tidigt som bara den, redan vid nio tiden imorse så öppnades ögonen och jag samt syster begav oss ner mot Sickla köpcenter för att införskaffa gardiner till mig, slutade med gardinstänger, soffkuddar, ljusdekoration, strumpor och lite annat dock inga gardiner men det beställdes på internet ikväll så dom kommer om några dagar, äntligen så får man upp skiten! :-)

Nu ska jag strax hoppa in i en snabb dusch sen ska jag lägga mig i sängen och vänta på fotbollskanalen europa ska börja, dock en timme kvar... Får väl sysselsätta mig med något trevligt program fram tills dess! Hoppas er helg var lika skojsig som min!]]>
<![CDATA[Hos syster]]>

20100509616 (MMS)

Hos syster

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100509615 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100509614 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

dsc00151 (MMS)

]]>
<![CDATA[:)]]>

20100509612 (MMS)

:)

]]>
<![CDATA[förstår inte]]> Förstår mig inte RIKTIGT på människor ibland.

Men jag lägger ingen vikt på det och skriver inte ut varför på bloggen det får personen(erna) tänka efter själva. Gårdagen blev lyckad till slut iallafall och hem kom man och även upp utan huvudvärk vilket var skönt! Nu ska jag strax åka iväg och köpa gardiner... JAPP trott eller ej men efter 1½ års boende så ere dags att införskaffa sig det, haha!

Måste även säga att kul att en viss person hörde av sig inatt men blev väldigt chockad att hon gjorde de.. Oddsen fanns ju inte ens på kartan.


Man måste lära känna personen till hundra procent för att lära sig älska den till tvåhundra procent.

 

]]>
<![CDATA[Hmm vilken ska få sig?]]>

20100508610 (MMS)

Hmm vilken ska få sig?

]]>
<![CDATA[Middag]]>

20100508609 (MMS)

Middag

]]>
<![CDATA[Gonatt]]>

20100508607 (MMS)

Gonatt

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100507606 (MMS)

]]>
<![CDATA[Världsbäst!]]> ]]>
<![CDATA[BAJEN BÄRS OCH RAKADE BRUDAR]]> Ikväll kör vi, tre nya friska underbara poäng! GO BAJEN!



Taggad TILL TUSEN! Öl fotboll, öl utgång?! JAJEMENSAN KÖR BAH KÖR! ]]>
<![CDATA[schnitzel på menyn]]>

20100506605 (MMS)

schnitzel på menyn

]]>
<![CDATA[Detta valde jag]]>

20100506603 (MMS)

Detta valde jag

]]>
<![CDATA[Nytt i garderoben]]> Malin var så snäll och gjorde mig sällskap som smak råd, fast hon var inte så duktig för hon sade såhär... "Usch, tycker du såna här byxor som ser smutsiga ut är snygga?"... "Hmm japp såna har jag hemma.."svarade jag. Lite annorlunda smak än mig, men annars skötte hon sig bra! hihi!

T-shirt, Young and rich: 199kr


T-shirt, Adrian Hammond: 399:-


T-shirt, Gran Torino (fast vit), 399:-


Jeans, Adrian Hammond, 1499:-


]]>
<![CDATA[v.30]]>


Snart är det bara elva veckor kvar tills vi sätter på oss glasögonen och seglar ner till Gotland i solskenet! Fan vad jag längtar och igår fick jag reda på att Jack får ta sin semester då också så han kan hänga med så vad jag vet så seglar jag, Jack, Adam och Adams vän ner och röjer på hamnplan 5, hihi! Fasen vad underbart det ska bli en vecka på Gotland med skoj!]]>
<![CDATA[Vinnare! ;-)]]> Wehoo, vann denna t-shirt i en tävling på denna blogg



]]>
<![CDATA[Usch, trött, usch!]]>
Nu blir det en kaffe innan jag ska in i ett möte.

]]>
<![CDATA[Just play your games with someone else]]> Låt inte mitt liv bli din vardag, du förlorar något bra när du tar det för givet. Jag har gett dig chanser hit och dit nu ere din tur att lägga ner energin, min är slut. Ta mig aldrig för givet utan kämpa för det du vill ha, om du vill ha.

Dagen idag har varit lång, väldigt lång kom inte hem förens kl var strax innan nio, så nu är jag väldigt trött och tänker hoppa upp i min stora ensamna säng och mysa ner mig bland alla täcken och kuddar, kanske någon vill göra mig sällskap nån dag? Nej skämt och sido men fasen ibland saknar man ett förhållande. Att få komma hem till nån och bara krypa upp i famnen och andas ut efter en jobbig dag men drömma kan man ju alltid göra. Nu blir det att borsta gaddarna och somna till Scrubs.

Gonatt!



 

]]>
<![CDATA[sommar låten 2010]]>

]]>
<![CDATA[Möten]]> Möten hela dagen lång känns det som... Skönt det ska bli att komma hem sen och bara lägga sig i soffan och vila. Snart är det helg igen :-)]]>
<![CDATA[#27 Robin Carlsson]]>

]]>
<![CDATA[I won't worry about the past.]]>
Idag så blir det heldags möte med våran danska kund Jörgen Kruuse, ska bli intressant! Sen framåt kvällen så har vi årsmöte i våra bostadsrättsförening, sjukt tråkigt men men man måste ju ställa upp och kika in där och visa upp sig.



Ångra aldrig det som engång fick dig att le.



]]>
<![CDATA[Life is "trying things to see if they work."]]> Love life and life will love you back. Love people and they will love you back.

]]>
<![CDATA[Valborg - Uppsala - födelsedag]]> Vilken helg det blev!

Efter mycket om och men och velande vänner fram och tillbaka så bestämde sig Jack, jag och Danne oss för att ta och rör oss bort från storstaden till grannstaden Uppsala. Det var nog det coolaste jag sett på länge en hel stad som festade, fy fan vad skönt det var att komma bort och träffa nytt folk ha sjukt roligt med sjukt trevliga människor. Uppsala på valborg ger jag 10 av 10 möjliga poäng, ses där nästa år också!

Allt började med att Danne kom och hämtade upp mig och då jobbet strulade lite så var jag tvungen att jobba över lite vilket innebar att vi inte kom iväg förens vid två tiden men vi åkte mot Alvik och hämtade upp Jack på vägen sen bar det iväg mot Uppsala äntligen. Väl framme i Uppsala så letade vi rätt på en parkering nära tjejerna där vi skulle bo sen tog vi lite öl och vandrade mot parken där alla var, alla och alla var flera TUSEN!

Vi träffade på Amanda lite random sådär väldigt kul att se henne sen träffade vi även på tjejerna som vi träffade på Gotland innan vi mötte dom andra som vi skulle bo hos, mycket ansikten man kände igen var det i Uppsala vilket var väldigt roligt efter lite trevligt i parken och en del öl så beslöt vi oss för att gå hem till Johanna som vi skulle sova hos på natten för att äta lite framåt åtta tiden så tog vi "discotaxin" till nån kille på förkrök där var det en massa folk men framåt nio-tio tiden bestämde vi oss för att dra utåt slutade med att Jack och jag tappade bort alla påväg mot krogen men vi lyckades hitta fram till Saluhallen där det var RÖJ! Vi röjde på men strax efter tolv gick vi hemåt(?) tiden gick oerhört långsamt i Uppsala tydligen, haha! Men vi hoppade in i en taxi... Var nån utländsk kille utan koll för fem öre för han körde oss till fel adress vilket innebar lite tjaffs då vi inte ville betala för att åka fel...slutade med att vi vände och gick, man ska inte bli lurad här inte! Så vi tog en annan taxi och han körde oss snabbt och smidigt till korrekt adress tyvärr så slutade det med att dom hade somnat så vi kom inte in i lägenheten... Så glada i hatten som vi var så gick vi till en fest som var precis brevid och röjde lite innan vi blev utslängda där ifrån och dom skulle sova, men tur var då de för precis när vi kom ut mötte vi på två killar som skulle sova i lägenheten också och dom lyckades få en kille att öppna porten och så var dörren olåst vilket var lotten i spelet verkligen! Var en toppen kväll verkligen!!! Lite flamsig text jag vet, menv i låter bilderna visa historien!







]]>
<![CDATA[Familjetid]]>

20100502601 (MMS)

Familjetid

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100502600 (MMS)

]]>
<![CDATA[Hem we go]]>

20100502599 (MMS)

Hem we go

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100502593 (MMS)

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100501592 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100501591 (MMS)

]]>