<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Film]]>

img_4400 (MMS)

Film

]]>
<![CDATA[What do you do when you fall down?]]>

Tankar hit och tankar dit, en börda över bröstet - det är vad det är.

I livet kommer det dagar/tider då livet känns väldigt grått och tråkigt, dagar som man bara vill gräva ner sig själv och inte veta av vad som egentligen händer framöver. Man klagar över saker som egentligen inte borde vara några problem alls, man tror man upplever det värsta - men tro mig det är inte det värsta. Det må vara en eländig tid och man har tankar som skapar oro och tårar men man får aldrig sänka sin motivation till livet när man faller. Man får vara nere men vänner och bekanta, se livet från den ljusa sidan allt går att ordna och allt blir bra i slutänden. Det gäller att resa sig starkare än någonsin när man faller.

Det finns en person som jag respekterar mer än någon annan på denna jord gällande motivation och det är Nick Vujicic, Nick är en person som föddes utan armar och ben. Nick reser runt mycket och berättar om sitt liv och hur glad han är att han har det liv han har även fast han nog gärna velat leva ett normalt liv. Men motivationen till livet och till allt han gör har nog gjort att jag alltid sett ljust på allt. Jag har allt, familj, vänner och allt man behöver där till. Visst vi alla förlorar nära och kära och det tär på ens krafter, det tär på ens kropp och det är just då det är som viktigast att blicka framåt och se det positiva i allt och inte gräva ner sig i någon grav. 

Spelar ingen roll hur du ser ut, det är ditt liv och du kan bara påverka det själv. Man skall aldrig jämföra sig med någon annan man föds till den man är och det är till den man ska leva upp till, ingen annan. 

Tycker ni alla skall se denna video med Nick Vujicic - Jag får motivation, det borde ni också få. 
]]>
<![CDATA[Gonatt låt]]> ]]>
<![CDATA[Prove it!!!!]]>

Varje gång du går din väg känns det tomt, varje gång du säger att du vill känns det som tomma ord. Har svårt att lita på det, you need to prove it. 

Nyss hemkommen från träning, slut i nacken behöver massage, någon som ställer upp? 
Haft ont i två veckor nu.... blä!

Aja nu ska jag se klart på Paradise Hotel sen hoppa upp i min underbara, stora, sköna säng... Ensam.

Gonatt gott folk!]]>
<![CDATA[Knas]]> kul)!

Gårdagen innebar jobb, jobb, jobb och återigen jobb - kom hem 19.00 och då fick jag sms av Jack där han skrev att han hämtar mig 19.05 - tajming? Stress? kaos? Nja, drog med mig ett par mackor som fick bli min middag - kanske inte det bästa men sånt som händer ibland! Vi åkte hem till Robert och hade en grabbkväll med tv-spel och det där till.. Som vi brukar så kör vi två mot två på FIFA11 och vi satsar ju alltid något för spänningens skull och denna turnering innebar en middag på Riche betalandes av det förlorande laget.. Denna gång vann jag och Robert mot Jack och Kim och det innebär en middag ute på resturangen Riche som sagt, skall bli gott!

Framåt elva tiden så skjutsade Jack hem mig snäll som han är! och det blev bums i säng då jag behöver all sömn jag kan få nu när det är så mycket med jobb och träning. Nu sitter man här på kontoret efter några möten och lunch, musiken pumpar i lurarna och det är fan i mig underbart att jobba! Haha, många som hatar de men jag njuter, varje dag!

Hmm nu har min facebook blivit hackad, fick bytta pass. haha ahaja!

]]>
<![CDATA[Sjukt skön!]]>

]]>
<![CDATA[Beställt]]> Gjorde så att jag beställde denna i S istället för M som jag fick hem förut... Den blev slutsåld direkt på Stayhard.se men hittade den på Nelly.se så nu är den beställd, hoppas den hinner komma tills fredag så jag slipper frysa när jag står och jobbar.

Nu är det bara en Halloweendräkt som saknas, tänka sig att jag ska ha en Mankini på mig? Nja tror inte det, blir lite väl kallt men ah vi får se snackade med en i laget kanske blir en redig fylla på fredag och vad innebär det? Ja lista ut själva en rebus var de ;-)


Adrian Hammond är märket på jackan iallafall och ja får väla se om denna passar bättre än mediumen som jag beställde sist... Tiny, smal, little - osv Robin... Japp - that's me.


Annars då,  mår bättre än igår men idag blir det till att vila återigen, film + soffan väntar direkt efter jobbet så jag blir 100% frisk till imorgon och kan träna samt att jag är frisk till på fredag så jag kan röja och ha skoj med alla underbara själar som dyker upp på The Bridge. Lördagen kommer bli slapp deluxe, kanske bio med Jack och två dejter? Who know's!? Eller så blir det bara jag och älskade Jack, haha!

Det blir en lugn lördag i och med att jag har match på söndagen mot Bele Barkarby, nu ska dom sättas på plats så dom knappt kan stå på måndag morgon!
]]>
<![CDATA[Beslutsångest!]]>
Frågan är nu, vad för jacka man ska köpa? Länka bilder, ge mig förslag snäääälla!!


Funderar på en fjällräven kanske, vad tycker ni?

Snygg? ful? andra förslag?


Hjälp, hjälp, hjälp jag förfryser!
Komigen nu hjälp mig kära vänner! :-)Eller så köper jag denna,


]]>
<![CDATA[Det är över nu]]>

Dags att gå vidare om man säger så, antingen så satsar man eller inte. Detta fall inte!

En vän läste ett stycke ur Bingo Rimérs nya bok hur han en gång jagade sin kärlek och efter ett halvårs jagande så skickade han ett sms när hon var i London och frågade om hon ville ha sällskap och hon svarade äntligen ja... fyra timmar senare stod han på Heathrow - det kallar jag att satsa, tyvärr finns det andra som prioriterar andra saker som hmm facebook? Aja! sånt är livet och det är över nu! 

Ikväll har jag legat i soffan och försökt till friskna med halstabletter och glass till filmen Wallstreet - Money never sleeps, riktigt bra även fast jag somnade lite i mitten, men men sånt som händer. Nu är det Bartenderskolan som rullar på min tv, första gången jag ser det faktiskt även fast min vän Charlotte är med så har det aldrig blivit av att jag sätt de då jag alltid tränat på tisdagar... Men nu så, hoppade över träningen idag pga jobb och sjukdom. Säger bara vilket party det är på KOS och vilka rumpor som dyker upp på skärmen, dags att ta en tripp och spana? ;) 


]]>
<![CDATA[Stööök]]>

img_0219 (MMS)

Stööök

]]>
<![CDATA[Halloweeeeeeeeeeen!]]>

]]>
<![CDATA[Vi ska...]]>
Gonatt!
]]>
<![CDATA[Mad world]]>


Cassie frågade mig imorse om jag ville gå en bartenderskola med henne den 8:e November - blev väldigt lockad faktiskt - tre veckors intensivkurs vid s:t eriksplan här i stockholm 18-21:00 på kvällarna mån-fred, vore inte helt fel - fatta skoj!? Kan man ju extra knäcka lite bakom bardisken också om så vore!

]]>
<![CDATA[måndag igen!]]>
Fredagen blev inte allt för rolig, inge folk ute och inga glada minner slutade med att man hamnade i sängen med frusna händer och fötter för att sedan vakna upp vid 09.00 på lördagen för att ladda inför match! Vi skulle gästa Vändelsö ute i Torvalla sporthall, matchen i sig var välspelad och rolig - dock fick jag några smäller som fortfarande gör ont en över munnen och en över bröstet så ben är svullna osv men det läker med tiden, allt läker med tiden! Vi vann iallafall med 4-5 vilket var skönt vi ledde med 2-5 men sedan släppte vi in dom i matchen tyvärr men med rutin och känsla så dödade vi matchen ganska fint!


(Gammal bild)


Efter matchen så åkte jag hem och fixade mig för att sedan dra till Huddinge och hem till Kim, där han, Jack och Robert väntade förväntasfullt på mig. Det blev shots, öl, shots, öl, shots och slutade med att man blev ganska sådär halv full ahmen gud ja! Kvällen slutade ganska tidigt och jag satt på Gullmarsplans kebab och åt. haha! Men skoj var det iallafall! Gårdagen blev till att städa lite hemma innan jag tog platsen i soffan :-)]]>
<![CDATA[Galet söt!]]> ]]>
<![CDATA[Snart dra till jobbet, dja med Kim hos mig...]]>

img_0217 (MMS)

Snart dra till jobbet, dja med Kim hos mig först

]]>
<![CDATA[Bromance <3]]> Skillnaden mellan manlig och kvinnlig vänskap

Kvinnlig vänskap:

En kvinna kommer inte hem en natt.

Morgonen efter säger hon till sin man att hon sov hos en väninna. Mannen ringer de 10 bästa väninnorna: Ingen har sett frugan under natten.


Manlig vänskap:

En man kommer inte hem en natt.

Morgonen efter säger han till sin fru att han sov hos en vän. Frun ringer de 10 bästa polarna: 8 stycken
bekräftar att hennes man sov hos dem, 2 påstår att han fortfarande är där.Njut! BROMANCE!

]]>
<![CDATA[Då måste jag baka på söndag, nån som är su...]]>

img_0216 (MMS)

Då måste jag baka på söndag, nån som är sugen?!?!

]]>
<![CDATA[Use somebody!]]>Ja vad ska man säga, fredag igen - huvudet dunkar utav bara h*lvete... Sovit fem timmar - Inte alls lyckat då man ska jobba hela dagen och kvällen... Blir tidig hemgång efter jag slutat på The Bridge, sängen väntar!!

Lördagen blir där emot lite roligare, match mot Vändelse kl 12.00 ute i Haninge och Torvalla sporthall sen efter det blir det nog Vega Baren, sambal burgare sitter ju inte helt fel! Sen så, sen så! Sen så blir det fest!]]>
<![CDATA[Snö, mysigt!]]>

img_0214 (MMS)

Snö, mysigt!

]]>
<![CDATA[Klick... Tutt tutt tutt. Ha-ha-ha!]]>
Driver omkring här i Linné, jag söker nån sorts egen livskvalité
Ingen människa ser mig, men en dag som den här känns det bra.
Jag vet jag måste göra min grej, spelar ingen roll vad folk säger, nej.
Det är nu eller aldrig, det är allt på ett kort.
Att det är nu eller aldrig gör steget för stort.
Det ser ut som jag får vänta för evigt för att få nå'nting gjort.


]]>
<![CDATA[Dags för träning]]>

img_0212 (MMS)

Dags för träning

]]>
<![CDATA[Middag för ett en-mans fotbollslag igen :(]]>

img_0211 (MMS)

Middag för ett en-mans fotbollslag igen :(

]]>
<![CDATA[The Bridge Fredag 22/10]]> Skriv till mig för gästlista!]]>
<![CDATA[Ska DJ:a lite nu hemma! - Next Tiesto!? ;)]]> ]]>
<![CDATA[Otrohet]]>
Ah såg att Paulina och Hugo ("storbloggare") har gjort slut pga otrohet. Men hey livet går ju vidare, inte sant?
Man KAN aldrig lita på någon som inte litar på en själv.

Då kommer den stora frågan hur kan man lita på någon som litar på en? Katjing!

Man tar bort facebook, säger upp internet abonnemanget, byter telefon nummer, säger upp all vänskap med motsatta könet och sen umgås man 24/7 tills man tröttnar på varandra och gör slut istället. Right? Nä så fungerar det tyvärr inte, gäller nog bara att hitta den man vill dela sitt liv med, den som har mål i livet och vill kämpa för sin karriär och sen alltid ha sin kille/tjej vid sin sida som stöttar en och inte bara slackar runt i livet och tror allt ordnar sig. Det är vad jag tror. Man inser väl det den kvällen man sitter, båda helt slut efter jobbet med ett glas vin i handen och kryper upp i famnen och andas ut och njuter av närvaron, den dagen kommer!

]]>
<![CDATA[Dags o vinna pengar]]>

img_0208 (MMS)

Dags o vinna pengar

]]>
<![CDATA[Förhållanden och det därtill]]>

Baby dont hurt me, no more. 

Ja, haha förhållanden och det som hör därtill, vad ska man säga?
Jag tror inte sånt där passar mig riktigt jag är för kräsen, ställer för höga krav på allt tror jag. Vet inte hur jag ska agera riktigt i alla situationer, jag vill ha det perfekt och det bästa. Vilket betyder att jag ska vara allt för personen, hälften fungerar inte. Skall jag som person ge allt så måste jag först och främst få allt av henne annars skulle jag aldrig kunna lita på henne, har sjukt svårt att lita på tjejer och förhållanden i sig. 

Folk är otrogna hit och dit, man märker det över allt folk har tjejer, folk har killar men ändå håller dom på med andra bakom ryggen, det är sjukt - skall jag ha något så ska det vara seriöst inget halvdant som inte kommer hålla i framtiden. Jag vill bygga en framtid - hus, bil, barn, hund jamen ni förstår! Vill inte ha något halvseriöst 15års förhållanden där otrohet/fest och sånt är a-o, ja ni förstår. Vill kunna komma hem till min tjej och mysa ner mig i soffan och bli omhändertagen av henne lika så jag tar hand om henne man skall ställa upp för varandra till 110%. Vill inte ha ett sånt där man ses då och då, är väl en som vill träffas ofta. Orka ett sms/msn/facebook -förhållande. vill vakna av hennes kli på ryggen och somna med henne i min famn, that's it! 

Vill kunna gå på stan och köpa en present till henne bara för att hon är hon och inte för att hon fyller år. Vill även motta en present av henne och att inte alltid är killen som ska göra allt gulligt och köpa allt och det där som tjejer ibland tror man ska. Jämställdhet eller vad säger ni?
Förhållandet handlar om båda och inte bara kille -> tjej. Hon kan få det bästa om hon bara förstår vad allt innebär. Hon kan bli den prinsessa hon drömt om bara hon förstår vad det krävs. over 'n out, mycket tankar hit och dit men sånt är livet nu bär det av till gymmet! 

]]>
<![CDATA[Ledig idag]]>
Annars lever livet på, mycket träning blir det och annat, känns som denna lediga dag var behövd så man kan komma in i gamet igen. I helgen så är det Bridge imorgon som alltid sen har jag match ute i Haninge och Torvalla sporthall mot Vändelsö kl 12.00 på lördag så då blir det lugnt imorgon natt, ingen alkohol för mig inte. 

Lördagen kommer där emot bli en fartfylld dag då vi tänkte kanske ha middag hos mig med drinkbord och sen bjuda över lite damer som gjorde oss sällskap och festar loss innan vi drar vidare, eller kanske stannar? 
Krogen blir det nog inte, jag behöver iallafall spara lite pengar denna månad blev inte kostnadsfri om man säger så, haha! Nej nu ska jag dona vidare innan det blir gymmet! TJA!]]>
<![CDATA[Martin Solveig & Dragonette "Hello"]]>

CHEERS!


]]>
<![CDATA[Gutekällaren?]]>
Eller vad gjorde jag i söndags egentligen!? Var ju bara hemma? :o


]]>
<![CDATA[död, slut, orkar inte]]>
<![CDATA[slut som person]]>


]]>
<![CDATA[Kaffe, vilken hjälpande hand!]]>

img_0202 (MMS)

Kaffe, vilken hjälpande hand!

]]>
<![CDATA[Magaluf reunion 2010]]>
Magaluf reunion 2010 here we come!

Så sjukt laddad att jag knappt kan sitta stilla på stolen, haha!
Detta år blir det verkligen galej med Jack, Kim, Tommy, Robert och Rami bakom rodret!

48:a timmar med härligt gäng och mycket bumbisaft kan bara sluta på ett sätt, perfekt!


]]>
<![CDATA[In my head]]>

..to the Queen of my Heart, from the King of Nowhere.
Ta vara på varje stund för det kan bli den sista, det sade en vis person till mig en gång i livet. Det är nu det är dags att ta vara på det kanske? Skrapa fram en vinst och låta vissa drömmar slå in. Det är verkliga.

Det är alltid så mycket prat fram och tillbaka om allting, hur det ska vara, vad man ska göra och med vem man ska göra det. Jag har alltid tagit en dag i taget och låtit kappan vända efter vinden och det kommer jag fortsätta med, även fast folk kanske stör sig på det och tycker jag är knäpp. 

Men det finns saker som gör mig väldigt
glad och dom sakerna skall ja verkligen ta vara på
nu.]]>
<![CDATA[Julpyntat:)]]>

img_0200 (MMS)

Julpyntat:)

]]>
<![CDATA[Next stop Ibiza?]]>Eller vad säger du!?

 

]]>
<![CDATA[Living my dream]]>Förstår? Förstod? Förstör?

Trodde mer om dig tjejen!


baby du får följa min karriär, från barriär till barriär - för du kommer aldrig nå dit. 
]]>
<![CDATA[Bromance!]]> Love you bromance!

"As the years go by, I stop and think about all the memories we've made, the good times we've shared, and the love between us that keeps growing. Love!"


Komplicerad? Ja det är nog jag ja, men alla kan inte vara så lätta... Tyvärr så är det väl så att gammal kärlek gör en komplicerad och svår. Ibland kan man inte påverka ens känslor, tycke och tankar angående det där som kallas kärlek. Bara ta en dag i taget och se vart livet tar en. 

Helgen har varit underbar faktiskt, fredagen bestod av en härlig jobb dag för att sedan jobba på The Bridge, framåt ett tiden loggade jag ur och tog några drinkar med vännerna, så roligt när man har massa vänner som besöker en på nattklubben och ställer upp och festar och har skoj!! Man blir så glad att man har dom verkligen! Kärlek till er! 

På lördagen vaknade jag upp och började direkt med uppladdning inför dagens match mot Vaxholm som skulle spelas i Eriksdalshallen, sjukt laddad och fokuserad så började matchen och vi inledde ganska bra, pressade på och hade ett helt okej spel, dock så blev spelet stundtals dåligt och vi släppte in skit mål och åkte på massa onödiga utvisningar men till slut så lyckades vi vända 7-8 till 8-9 och vann där med matchen, väldigt spännande min femma gjorde 6 av målen och släppte in 1 bara vilket var väldigt bra! Jag gjorde ett mål och en assist och var väldigt nöjd med min prestation! Jack och Jimi var på läktarn och kollade och drack lite öl så efter matchen så delade vi några öl i omklädningsrummet med alla i laget och firade segern. Bella och hennes vän var också och kollade, jätte gulligt! Senare på kvällen så blev det ett bra förkrök hos mig med Örebro tjejer och massa vänner, shots hit och shots dit var det och glada i hatten så begav vi oss mot Lobby för att köra en långnatt, var SUPER trevligt, bra utgång måste jag säga, dans, skratt och ett härligt gäng!!Ellen, Alexandra och jag. 


Nej fy usch nu måste jag sova, hade Elin på besök här och vi hade en jätte trevlig tacokväll framför ensam mamma söker som hon verkligen ville se, självfallet ställer man ju upp och kollar på det också snäll som man är, hihi! Men nu är det pang, boom brak i säng för imorgon är det jobb som väntar! Tack för en underbar helg alla som var med och gjorde den till en av dom bättre!!!


]]>
<![CDATA[Match!]]>

img_0188 (MMS)

Match!

]]>
<![CDATA[Stopp i tunnelbanan kul liv,]]>

img_0186 (MMS)

Stopp i tunnelbanan kul liv,

]]>
<![CDATA[Klubba nr1 för säsongen..]]>

img_0185 (MMS)

Klubba nr1 för säsongen..

]]>
<![CDATA[Vart ska jag?]]>

img_0184 (MMS)

Vart ska jag?

]]>
<![CDATA[Haha zlatan!!! <3]]>
]]>
<![CDATA[Jobbar lite]]>

img_0181 (MMS)

Jobbar lite

]]>
<![CDATA[just one day]]>


]]>
<![CDATA[Magaluf Reunion]]> 12-14nov bär det av, hoppas ni alla har bokat för detta kommer bli legendariskt!

Kommer ihåg vilket jävla drag det var för två år sen, satan i gatan vad det var skoj! Jack, Tommy, Kim och jag delar hytt detta år och vi kommer äga allt som finns att äga, guuuldet.

I år är det 18års gräns också så ni som vill åka på kryssning fre-söndag för engångsskull och inte nått åldern, dags att boka nu!

BOKA HÄR!
]]>
<![CDATA[illusion]]>

]]>
<![CDATA[En hobby, en livsstil - Musiken]]>
Blir jobb och jobb återigen jobb sen ska jag iväg och införskaffa mig ett externt ljudkort samt en Behringer BCD2000! Nu undrar ni säkert vad det är men ah ni får väl dyka upp på något förkrök så vi kan mixa lite musik ihop och känna basen vibbrera nere hos grannarna!


Sen efter det ska jag möta Upp Bella och umgås lite innan det är dags för dagens innebandyträning, japp jag missar Sverige matchen... HELVETE!!!! Men vad gör man inte för sin femma? Jo man ställer upp i vått och torrt.

By the way, några förslag på vart man kan åka utomlands i vinter? Älgen, jag och Kim sitter och tänker lite vart vi ska ta vägen när kylan når Sverige och Stockholm.]]>
<![CDATA[Jag hatar att förlora mer än vad jag älskar att vinna.]]> Jag hatar att förlora mer än vad jag älskar att vinna.

Blir så sur på personer, ageranden och annat ibland. Blir så frustrerad att jag bara vill träna, träna och återigen träna. Springa av mig mina aggressioner.]]>
<![CDATA[Kärlek till vännerna]]>

img_0180 (MMS)

Kärlek till vännerna

]]>
<![CDATA[Kärlek till dig]]> ]]>