<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100629723 (MMS)

]]>
<![CDATA[7/2]]>
Nu kör jag och Kim en sista kväll på bryggan innan vi tar lite semester och kommer åter tillbaka i Augusti, självklart är The Bridge öppet onsdag,torsdag, fredag, lördag hela sommarn dock utan doun!

Hoppas på att vi ses i baren på fredag och tar en shot och hälsar varandra en glad sommar!





]]>
<![CDATA[Sinnes!]]> ]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100626721 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100626720 (MMS)

]]>
<![CDATA[Mmmm]]>

20100626717 (MMS)

Mmmm

]]>
<![CDATA[Dj neo stod för musiken i ladugårn o sprit...]]>

Dj neo stod för musiken i ladugårn o spriten flöder än idag dags för första groggen, gomorgon sverige!

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100625715 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100624712 (MMS)

]]>
<![CDATA[Drömelvan på Aftonbladet]]>

Kim

Robin
vi har ett problem
vi har ett problem

13:00Jag

?
13:00Kim

transferfönstret öppnar fredag 2359

13:00Jag

har med laptop ;);)

13:00Kim

braa
då kan vi köpa lite spelare på fy llan!

13:00Jag

så JAG kan fixa iaf

;);)

13:00Kim

har du trådlöst ?
AHHA :d käften

13:00Jag

du får styra själv
inte så att Ghana köper flybiljetter till england?

13:01Kim

haha käften!

13:01Jag

nemen allvarligt
rich burgare...
du får fixa själv
kan inte stå för min intelligens åt alla

13:01Kim

HA sluta dryga du vill väl vinna mwed heder ditt aS!
hade jag inte sagt nåt så hade du itne kunat byta
:P
:P
lr vetat om
nu måste jag jobba!
far åt !

13:01Jag

;D
De samma fitta!


Blev en väääldigt suddig bild men leder med 400.000 poäng över honom iallafall, muhaha!

]]>
<![CDATA[Vooolante!]]> Lill-lördagen över även den och sängen väntar på en. Kvällen bestod av fotboll för det mesta, fixade lite låtar även till min Ipod som jag ska lägga in imorgon så vi har lite bra musik till Örebro när vi ska dit på fredag och fira midsommar med nära och kära... Kommer bli riktigt trevligt blir ett ganska så stort gäng tror jag med blandade människor och varelser vilket innebär mycket lek och stoj!

Inhandlade lite öl idag men mer ska det bli imorgon, orkar inte riktigt bära allt på en och samma gång samtidigt som man går med jobbdator och grejer, blir så himla otympligt så får ta lite åt gången och hoppas att det inte är allt för kaos imorgon när man ska till bolaget eller att man måste jobba över eller liknande då får jag nog ta det nere i Kista gallerian, får bli en platta öl och lite nubbe samt en kapten morgan tror jag, det lär man överleva en midsommar med, hihi!




Nej men kommer bli underbart, bra styrt Marie och Niklas nuuu kööör vi!


]]>
<![CDATA[Turn around bright eyes, fuckin every now and then I fall apart]]> ]]>
<![CDATA[Screw you, SCREWDRIVER!]]> Fuckaduck vad trött jag är!

Gårdagen blev, ja som alltid när Älgen jag och Kim ska ta en öl på tisdagar...

Vi började på Arken vid medis, Kim och jag beställde varsin sallad och en öl och in tittade Malin och Emelie, det blev snack hit och snack dit sen kom Robert, Älgen som vi skulle fira, Cassandra och Jack och det slutade väldigt trevligt. För vi nio tiden gick vi vidare till Ojojoj och där kom Christoffer och mötte upp oss och ja det blev alkoläsk, öl... Sen slutade de med att Christoffer och jag köpte in en varsin "skumpa", ja Älgen fyller ju 23 en gång i livet så det blev sång och alkohol i dess mängder... Slutade med att Kim sov hos mig fast innan vi gick och lade oss som vi borde gjort direkt så blandade vi en nattfösare, SCREW YOU SCREWDRIVER! Nej kanske inte screw him.. för den är ju god ändå! Det blev lite Fifa10 och slutade med att jag blev skyldig Kim fyra vinflaskor och ja vi somnade gott vid 2-3 tiden för klockan ringde ju 06.00 och det var dags för en ny arbetsdag... Dessa tisdagar måste försvinna HELT ur mitt liv för nu är jag inte top notch kan jag lovade, kändes bra imorse när jag vakna men nu börjar ögonen kännas som gelébollar som klibbar ihop sig. Men kul var det och återigen grattis Steffe!

Idag blir det jobb och sen gymmet eller en löprunda, måste ju få bort gårdagens intag! ;)




Vi har iallafall kommit fram till att en öl går inte, inte heller två för den delen.]]>
<![CDATA[Kbk]]>

20100623710 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100622709 (MMS)

]]>
<![CDATA[Midsommar moves]]>
]]>
<![CDATA[Fix, trixs and mix]]> GRYMT bra jobbat på Finest!

Efter det så blev det lite hemmagjord pizza med Jenny och fotboll på tv, Spanien imponerade lite men har långt kvar för att kunna vinna VM... Men matcherna börjar ta lite form nu iallafall och målen börjar komma vilket är roligt!

Idag blir det jobb sen gym, nu är det 5 veckor kvar tills jag åker till Gotland vilket betyder beach 2010, magen skall trimmas lite extra och även armar och rygg! Så nu ska jag ge allt varje dag!







]]>
<![CDATA[Helgens roligaste]]>

KBK BIB DIG!]]>
<![CDATA[Phasing!]]>
Fredagen på The Bridge blev mer än OKEJ, den blev suverän faktiskt!
Vi hade ett mål och vi tog det målet verkligen, det var massvis med folk och det tycktes att alla hade väldigt roligt. Efter The Bridge så stack jag och några kära vänner till Whiteroom och röjde, träffade lite gamla vänner där vilket var väldigt skoj!

Gårdagen började hemma hos mig vidare där efter så begav vi oss mot Gustav adolf torg för att se Eric Prydz och vilket drag, satan vad mycket folk tyvärr så blev ölsuget och kissblåsan ett stort problem och vi bestämde att vi skulle gå till en krog för att ta en öl och sen vidare mot Grodan och på Grodan träffade vi på dom där snälla Tullinge tjejer så vi stod och dansade och röjde hela natten lång sluta med att Jack, jag och Linda åkte hem till mig för att sova och ja, sov det gjorde jag jag verkligen satan va trött jag var efter fyra timmars sömn dagen innan så var jag värd att få sova ut. Linda och Jack stack här ifrån tidigare. Gosh, fy fan vilken helg tack alla som deltog!

Säger bara!

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100620708 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100620707 (MMS)

]]>
<![CDATA[Dåligt bloggande]]>

]]>
<![CDATA[Ses vi på fredag!?]]>

]]>
<![CDATA[Lunch hihi]]>

20100614705 (MMS)

Lunch hihi

]]>
<![CDATA[Snart helg!]]>
Bravader på bravader!

Fredagen började med firmafest på kontoret, först in sist ut! Men kvällen slutade inte där jag åkte in till stan och ja det slutade på 107.5 stod och drack lite sen beslöt jag mig för att åka hem, somnade ganska bra kan jag lova och lördagen blev slitsam, Jack, Robert och Kim kom för att se Argentina matchen och jag mådde piss men sen taggade man till efter 5-6 öl och vi drog på fest i Skarpnäck, nya ansikten och trevliga människor sjukt lyckat men alla åkte in mot stan och krogen vid tolv halv ett, lite synd då de var trevligt där men men vi åkte med och krogen blev det! Söndagen blev fotbollsdag nr1, lite skit matcher men Tyskland matchen var värd att se, jag satsade på första målskytt, Podolski och vann sen satte jag andra målskytt Klose och vann sen satte jag Tyskland som nästa lag att göra tredje målet sen satte jag även vinst på Tyskland och poff det blev strax över tusenlappen jag cashade in nu börjar VM och min drömelva på Aftonbladet blev allt mer än lyckat när Podolski nätade och Ghana vann! Kim har ingen chans snart sitter vi på Rich och han bjuder mig på burgare! Nu blire snart lunch typ och sen ska jag jobba på utav bara helvete så dagen går fort och man kan åka hem och sen på träning!

By the way, ni har väl inte glömt att det är på fredag Kim och Jag ordnar upp The Bridge lite?


Gammal bild från 2007, Sandra, Kim, Jenny och jag.
]]>
<![CDATA[Firmafest + Vmfest!]]>
Hela natten hade tvn nästan stått på och alla VM krönikor hade rullat, drömmen om VM var äntligen här och 16.00 idag är det avspark för första matchen, är jag taggad? SKOJA INTE!!!



Sverige - Rumänien VM94 Straffläggningen




Helt GALET! Idag ere firmafest också men börjar nog med några öl nere i relaxrummet framför tvn! ;)]]>
<![CDATA[Gotland v.30]]> Sommar, sol, alkohol, tjejer, klubbande, grillande och ja självfallet vänner!

Det har blivit lite ändrade planer med Gotland men det kan nog bli bättre iallafall än vad jag tänkt mig. Det är nämligen så att Adam ska jobba i hamnen på Gotland vilket innebär att han blir där hela sommaren och kan inte hämta upp mig och Jack med segelbåten så vi får ta oss till färjan och åka över själva sen kan man ju segla på dagarna och ha det underbart i solen för att sedan dra till Kallis och röja på afterbeachen och sen vidare ut och känna på pulsen på Gotlands krogliv!

Kommer bli så jäkla nice! Kör bah kör, sitta på båten på kvällen pimpla lite rosé med vänner och nyblivna vänner, wehooopa! Satan vad jag längtar nu snart bara sex veckor kvar!! Får hoppas att vädret blir guld!




]]>
<![CDATA[Nytryckta]]>

20100609700 (MMS)

Nytryckta

]]>
<![CDATA[Back to nattklubbslivet!]]>
Wehopa!


]]>
<![CDATA[Nytt i garderoben]]> ]]>
<![CDATA[Life goes on]]>
Gården var stressad, jobbade över nån timme och sen var det direkt hem för att hämta innebandygrejerna och sticka ner till Sjöstaden för två timmarspass. Det gick relativt bra, har ju varit sjuk så trodde inte jag skulle orka hela men det gick galant och på onsdag är det Coopertestet dvs 3km. 12,30min ska man klara vilket man bör lyckas med i gymnasiumet sprang jag det på ungefär 8-9 minuter men då var man ju elitidrottare så får väla se hur det går denna gång, fruktar mina benhinnor bara men lite voltare kan väl ordna så man kan använda sina springskor.

Efter träningen var jag ganska körd i kroppen så lade mig i soffan och knappade på Ocean's Thirteen
, första gången jag ser den och kan väl säga att den var helt klart se värd och kunde underhålla mig en måndagskväll. Nu sitter man på kontoret har sjukt mycket tråkigt att göra ska jobba igenom det och hoppas på att det går smärtfritt och man kan övergå till det roligare.


]]>
<![CDATA[Namnsdagspresent]]>

20100607699 (MMS)

Namnsdagspresent

]]>
<![CDATA[VM2010!]]> When I get older I will be stronger They'll call me freedom Just like a wavin flag!


]]>
<![CDATA[Time of my life!]]> Helt underbar helg, mysigaste på länge!

Fredagen började lite kaotisk med att någon olyckshändelse skedde vid Karlberg så jag kunde inte åka hem som jag brukar så det blev en tripp till Kista gallerian för att ta tunnelbanan hemåt. Hann även förbi bolaget för att införskaffa lite bumbisaft på min vita fredag som jag skulle ha som verkligen inte blev allt för vit.

Kim, Jack, Jag och Robert satte hästarna mot Tullinge för en trevlig grillkväll med tre jätte trevliga tjejer, blev grill, kubb och en kortspel och en massa snack. En kväll som var jätte trevlig slutade med att Jack, jag och Robert sov kvar hos Linda som verkligen tog hand om oss, super snäll! Det blev inte mycket sömn och vi vaknade tidigt för att skynda oss hem och packa om och dra mot Långholmen och Skrattstock, ceasarsallad och öl var i bag'en vi var inte dom snabbast så vi kom lite sent vilket innebar att vi inte direkt fick välja vilken plats vi ville så vi tog och gick relativt långt bort och slog oss ner på en solig plats för att njuta av sällskapet och salladen istället, såg bara på Skrattstock någon timme då Rami och några satt framför scen. Massavis med trevlig folk kom och gjorde oss sällskap vilket innebar att tiden rann iväg och även så alkoholen. Med tomma väskor så drog vi hemåt för att ordna till frisyrerna så vi kunde ut och skaka rumpa på någon nattklubb istan. Niklas, Marie och jag åt lite vid Gullmarsplan innan vi drog hem för att fixa oss, jag som är lite snabbare var klar ganska fort och drog mot Robert för förkrök framåt tolv tiden så beställde vi taxi. Taxin var väldigt seg så vi ringde och klagade och slutade med att vi fick åka gratis(?) sjukt bra!

Vi drog mot gamla stan och 107.5 för att testa på det nya konceptet, var väl halvdant... Inte speciellt mycket folk men vi körde på iallafall tills vi beslöt oss för att dra vidare men vidare kom vi inte, stod och pratade med lite folk vid Grodan sen hälsade jag på en polare som jobbar på Magenta och sen beslöt vi oss för att dra emot Mcdonalds för att äta och så gjorde vi Jenny slöt även upp och det slutade med att man somnade väl.

Söndagen bestod av promenad, tennis och en trevlig familjemiddag nere vid Järlasjökrog, riktigt gott att sitta och äta en stor biff vid vattnet och dricka en öl i solen!

Var verkligen en jätte mysig helg och ja vad ska man säga Time of my life? Yep så ere!

]]>
<![CDATA[Mysigt]]>

20100606693 (MMS)

Mysigt

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100606688 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100606687 (MMS)

]]>
<![CDATA[Alex tycker ja bloggar dåligt]]>

20100605683 (MMS)

Alex tycker ja bloggar dåligt

]]>
<![CDATA[Gratis taxi varje dag?]]>

20100605685 (MMS)

Gratis taxi varje dag?

]]>
<![CDATA[Underbart]]>

20100605681 (MMS)

Underbart

]]>
<![CDATA[Smack]]>

20100605680 (MMS)

Smack

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100605677 (MMS)

]]>
<![CDATA[Grilla]]>

20100604675 (MMS)

Grilla

]]>
<![CDATA[The end :(]]>

20100604674 (MMS)

The end :(

]]>
<![CDATA[sista]]>
Lite musik såhär på eftermiddagen när man slutat funkar alltid sommar ute typ ju ;D

]]>
<![CDATA[what a day]]>
Kan ju också glädja mig åt att Bajen krossade Trelleborg igår med 3-1 i SvenskaCupen man borde vart där men men ibland är tiden knapp tyvärr. Var iallafall utanför när Helg satte första målet och vrålet över Söderstadion bevisade ännu en gång vilket lag som är Sveriges bästa! GO BAJEN GO!

]]>
<![CDATA[some music]]> ]]>
<![CDATA[Drömelvan]]> Såja nu har jag skapat min drömelva inför VM2010!



Även en grupp så vill du delta så hör av dig!

http://manager.aftonbladet.se/]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100603672 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

20100602670 (MMS)

]]>
<![CDATA[Skit-helvetes-förkylning]]>


Visst jag överlever jag är på jobbet och kämpar på men jag ville träna ju, var sjukt laddad för denna vecka men ah får försöka bli frisk tills helgen så man slipper ligga inne och tråka i detta fina väder. Pimplar te och halstabletter och c-vitamin så får hoppas att det ger sig snarast!


Får försöka göra mig glad med denna top10-happy-song-playlist.

]]>
<![CDATA[Förändrats]]> ]]>
<![CDATA[hals ont.]]>
Nu är man på jobbet, halsont och lite sliten, pressar i mig fullt med halstabletter men tycks inte hjälpa.. Bara magen som blir orolig. Aja får ta en lite varmt vatten med honung och hoppas på att det gör susen i musen.



På lördag blire heldag på långholmen då det är Skrattstock, kommer bli guld om man håller sig frisk! ]]>