<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[Big Brother 2011]]> Det är ju guppandet i sängen och alla skandaler man vill se!

Jag vill inte se hur människor förbättras i ett hus jag vill bara se dom göra bort sig, det är därför man fastnar för programmet! Får hoppas dom guppar ändå dåda!

]]>
<![CDATA[Slitsamt]]> Lek med livet som man brukar säga!

]]>
<![CDATA[Skål]]>

img_0335 (MMS)

Skål

]]>
<![CDATA[Ha så rätt]]>

img_0333 (MMS)

Ha så rätt

]]>
<![CDATA[Mys hos mor]]>

img_0331 (MMS)

Mys hos mor

]]>
<![CDATA[Julbord nr 1 för dagen]]>

img_0330 (MMS)

Julbord nr 1 för dagen

]]>
<![CDATA[Kbk]]>

img_0325 (MMS)

Kbk

]]>
<![CDATA[The Bridge ikväll!]]>


]]>
<![CDATA[There's one life, one love, so there can only be one King]]> "That's right little mama just keep on walkin' to school
Don't stop and talk to them fools tryin' to holla while they sippin' on brew cause you're gonna lose
Got to stay focused keep your mind on your dreams
Don't get hypnotized by the bling deep inside you must believe and you'll succeed
Cause all we're given is a chance they play the music and we dance and ain't no way to make it last if we
Don't stop and listen
It could be over in a flash when you killin' for that cash flip an apache and blast 'em with tomahawk
Missiles
Moqtada al sadr bin laden al qaeda they all multiplyin' and hidin' and george can't find 'em
And even if he did and killed them then another would come
We makin' enemies faster than we could pick up a gun"From my soul to my heart from the ending to the start in between it's an art and i live it from one
Person to the next all respect no regrets if you next you got it then give it
Share a hug share the love we can rise up above if we try we can fly up to the heavens
All my brothers and my sisters we can make it if we listen to each other and ju:

Nu är vi där igen, ett år till har snart gott.

Det har varit ett händelserikt år med framgångar och motgångar som alltid, massvis med skratt och tårar. Mitt liv fick en kovändning från ett rutinliv till en helt ny start, en start från och med 2011 början.
Tänker då självklart på att jag blev uppsagd i en ”massuppsägning” vilket resulterade i att jag började söka ett nytt jobb, för första gången i mitt liv var jag tvungen att gå på arbetsintervjuer och verkligen göra allt för att bli anställd på ett nytt företag – det resultatet blev, vad jag tror väldigt bra! Lyckades förhandla mig till en ganska mycket bättre lön än vad jag har idag och fick massvis med erbjudande att välja på med tog detta då jag kände att det vore skönt att ha fem minuters väg med tvärbanan än kanske en timmes resväg på morgonen, vi får se om man trivs men det tror jag nog!

 

Med denna oro och stress så har livet ändå rullat på ganska bra detta år, vänner och familj har ställt upp och stöttat en vilket har betytt mycket, väldigt mycket. Vid sidan om allt jobb så har jag och Kim kört på med nattklubben The Bridge, det har varit att jobba en hel del i motgång men med mycket skratt och fest så jobbar vi vidare i motgång som förhoppningsvis vänder 2011 då nya planer är på väg. Allt jobb har tagit en hel del energi och kraft från en och det har varit jobbigt ibland att tackla saker rätt har kanske inte alltid varit det lättaste och många personer har kommit i kläm vilket jag verkligen ber om ursäkt för! Men jag hoppas ni har haft förståelse och inte tagit något personligt, annars ber jag om ursäkt på ett mindre personligt sätt. Vet att det även påverkat min träning och energin till att ge allt men tycker ändå denna säsong har gått bra, sjukdomar har jag knappt haft och inte heller skador.. *ta i trä*. Ligger trea i interna poäng ligan med fem mål och sex assists efter 13 matcher, det är bra för att spela back tycker jag och mer ska det bli i januari kan jag lova.

 

Varje årsslut så har något mindre bra hänt förra året tog de slut mellan mig och Jessica och detta år blev jag varslad. Men varje ont har något gott med sig brukar man ju säga och detta år upplevde jag så himla mycket bra saker finns nog bara ett ord att sammanfatta det hela och det är ”<3 Bromance” – Ett minne till detta är Gotland, en-två veckor som gjorde en verkligen levande. Vädret kanske inte var det bästa men fasiken vad kul jag hade med grabbarna. Kommer ihåg när vi satt och grillade på piren jag, Adam och Jack - hel härligt, drack lite snackade skit och nöjt av solnedgången innan det var dags för en partynatt. En annan kväll var efter att alla tjejerna hade surat till och bråkade med oss och hatade att Jack och jag sov någon kväll hos dom så låg jag i alla fall i soffan, hjelte i tältsängen, Kim i sin säng och Rami i sin och vi alla låg och gjorde hjärtan till Bromance låten till varandra, haha så jävla underbar känsla! Ja vad ska man säga killar, killar, vänner, vänner det bästa som finns. Det gäller att ta vara på sina vänner och jag vet att jag kan sura till ibland och det har påverkat dom och kanske fel handlingar ord har sårat dom men det går hand i hand med stress och annat oftast men förlåt återigen om någon har tagit något personligt. Tyvärr kommer det alltid ”dyka” upp saker som inte är sanna och gör så att tilliten kommer tvivla på en men ja oftast är det ju svartsjuka eller skadeglädjen som kommer fram innan sanningen. Om ni förstår…

…Bromance.

Utöver detta lilla så har nog 2010 varit ett av dom bättre åren, saker har förändrats till dom bättre och jag själv har blivit starkare psykiskt och fysiskt, 2011 kan bara bli bättre. Det kommer alltid finnas folk som vill en ont men, jag vet redan nu att dom kommer misslyckas igen. There's one life, one love, so there can only be one King.

 

 ]]>
<![CDATA[People change, then you die.]]>

People change, then you die.

]]>
<![CDATA[Röja lite nu kanske, slutar ju om 1 vecka!]]>

img_0324 (MMS)

Röja lite nu kanske, slutar ju om 1 vecka!

]]>
<![CDATA[Fick ett mail "Omtanke"]]>

Käre Gud,


Var så snäll och sänd kläder till alla de

fattiga damerna i pappas dator.

Amen

]]>
<![CDATA[Ordnar, sjukt tråkigt!]]>

img_0322 (MMS)

Ordnar, sjukt tråkigt!

]]>
<![CDATA[Don't stop me now!]]> Fest hit och fest dit, dagarna i ända är en ren fest. Såååå Don't stop me now!

Helgen var minst sagt fart fylld, fest var dag och match hit och match dit som slutade 7-7 - vi låg under med 7-2 inför sista period och lyckades med väldigt fint och skickligt spel få det till lika och till och med nära och vinna men tyvärr så hade vi inte huvudet med oss i dom två första perioderna vilket gjorde att vi tappade en hel del kassar, inte bra men nu är det juluppehåll och då blir det gymmet för att köra lite rehab på kroppen som inte mått allt för bra senaste tiden pga skador hit och dit!

Men det var en rolig och jobbig helg måste jag erkänna lite för mycket av det goda kanske? Japp så säger vi!

Gårdagen fick bli rehab hos Elin som bjöd på hemmagjord pizza i Tullinge, mycket god fick med mig matlåda också snäll som hon är! Ne nu har jag inte tid att skriva här då jag måste ner på lagret och plocka ihop massa reservdelar som ska tillbaka till Tyskland, mindre roligt men måste få det klart innan jag slutar här har jag lovat så bara kämpa på! Annars idag blir det antingen lite skoj innebandy eller fotboll med laget eller gym beror på hur många vi blir ikväll då det inte är någon obligatorisk träning men vi har ändå träningstiden kvar.

]]>
<![CDATA[Lizzy Marie Richardson - SÅ HET!]]> ]]>
<![CDATA[På g till jobbet efter en slitsam helg. Fi...]]>

img_0319 (MMS)

På g till jobbet efter en slitsam helg. Fick denna fina korg igår på personalfesten :)

]]>
<![CDATA[Zlatan kör!]]>

img_0316 (MMS)

Zlatan kör!

]]>
<![CDATA[Kärlek?;)]]>

img_2124 (MMS)

Kärlek?;)

]]>
<![CDATA[Smeker Peter i FIFA10]]> ]]>
<![CDATA[Swedish House Mafia: Axwell explains Until One]]> ]]>
<![CDATA[Mycket snack, lite verkstad]]> Bädda in mig i lyckan och kärleken. Låt mig slippa svek och otrohet.

Låt mig känna din kropp emot min och känslan av fjärilar i magen, låt mig hoppas på familj och lycka med dig.]]>
<![CDATA[Nu ska jag vinna på tp]]>

img_0311 (MMS)

Nu ska jag vinna på tp

]]>
<![CDATA[Steve Angello Leker med sin dotter]]>

]]>
<![CDATA[She doesn't give a damn about me]]> "She doesn't give a damn about me"Dagarna går oerhört långsamt just nu, men snart är det ändå jul och nyår.. Denna jul firas hos farsan vilket innebär middag och trevliga stunder hos honom men sen åker vi över till mor framåt kvällen och firar lite där, mys! Sen är nu även nyårsplanerna ganska klara, vi börjar med middag hos mig jag och några sen är vi bjudna på fest i Täby - dom har tydligen pool inomhus så det blir ju helgalet!;)
Annars då? Vad sker? 
Jo imorgon blir det mys med grabbarna, ja kan ni tänka er? Glögg, julbord sen TP-kväll - ska nog visa att jag är smartast inom vår lilla grupp, haha!
Nej shit nu blev klockan mycket dags för innebandyträning!]]>
<![CDATA[baaaaaaaaby]]> ]]>
<![CDATA[Bästa som hänt Facebook]]>
Inte nog med att Facebook är en bra sida att hålla kontakt med folk så har dom skapat ett nytt system som gör det ännu lättare att kommunicera med vännerna, se på vår grupp här till vänster bara.. Jag och tre polare har en grupp där vi pratar, lägger upp musik, videos osv så man kan prata privat och alla kan delta samtidigt sen kan man även skapa anteckningar som den här inköpslistan, helt underbart bra dela och ta in information!


Lite nördigt? ja men sån värld lever vi i, haha!
]]>
<![CDATA[intresse]]> "Intresse, stor del i en hel del."


Baby here we are standing face to face
Just the two of us locked in your embrace
Now I got it bad but you got something good
Won’t you treat me good in every way, yeah
Are you ready
I can feel your passion and your love
Oh oh ohhh it overflows
]]>
<![CDATA[gonatt]]>
I veckan är det väldigt fullbokat, jobb, träning, middagar och mycket annat!
-"lömska är dom allt!"


]]>
<![CDATA[time to leave!]]>
<![CDATA[The Bridge ikväll!]]>
]]>
<![CDATA[Alladinask...o krogen...]]>
Jo, man blir lika besviken varje gång...för alla gobitarna är tagna
och kvar är bara några spritfyllda äckel i hörnen.
]]>
<![CDATA[freeeeeeedag]]> Singel mingel - helg o sprit - söndag o glass :o
Fredag              Lördag            Söndag

]]>
<![CDATA[Möte... Bye beach 11]]>

img_0304 (MMS)

Möte... Bye beach 11

]]>
<![CDATA[Zlatte]]>
Close but no cigar, kunde blivit ett grymt mål Ibri! Men förlust mot Ajax med 0-2, inte bra men vidare som tvåa - Lottningen nästa fredag vid lunch.. Jag kommer sitta bänkad framför datorn på jobbet och följa!


Kung zlatte!


]]>
<![CDATA[Solen i ögona]]> Skall aldrig klaga på att jag har solen i ögonen bara den kommer fram nu!

Skall även skärpa till mig lite med mycket annat. Dags att fokusera på rätt saker - gårdagens träning gick åt helvete då mycket saker fanns i huvudet men nu skall det bort och nu skall nytt, färskt och bra in- FOKUSERA ROBIN. Nu är snart denna dag över och matkoman är borta så nu skall jag hem och ladda om för ett gympass. Bröst, armar och mage står på schemat - Det roligaste. ;)


Nej men allvarligt ge mig sommar, trött på vinter och allt där till - vill inte äta julmat ens, eller aja nu ljög jag, ett julbord kan jag väl offra mig på.]]>
<![CDATA[Fest & sommar]]> ]]>
<![CDATA[Mat, nej tack!]]> Thai & sushi hak där dom även har pizza... Buffe... Hmmm spy, ja tack.


]]>
<![CDATA[Oooonsdag!]]>

]]>
<![CDATA[Love, love, love - LOVE!]]> ]]>
<![CDATA[HELVETES HÄL!]]>

*ARGH*]]>
<![CDATA[Förhållande - otrohet o lögner hand i hand...]]>

Förhållande - otrohet o lögner hand i hand, allt vanligare i vårt samhälle.

]]>
<![CDATA[Love the way you lie]]> ]]>
<![CDATA[Möte]]>

img_0302 (MMS)

Möte

]]>
<![CDATA[Dålig motivation till att arbeta, just nu!]]> Har ingen motivation att arbeta för fem öre...


Vore så mycket skönare att bara slappa lite i det gröna,
]]>
<![CDATA[Beijer!:)]]>

img_8219 (MMS)

Beijer!:)

]]>
<![CDATA[Swedish House Mafia: Axwell explains Until One]]> ]]>
<![CDATA[Snart är det helg, dags för en öl då!]]> ]]>
<![CDATA[Bröderna Carlsson kirrar]]>

img_0300 (MMS)

Bröderna Carlsson kirrar

]]>
<![CDATA[Mikrofonkåt]]> ]]>
<![CDATA[*Brrrr*]]>
Igår fick jag "reda" på en sak jag troligen redan visst, var lite roligt - tyder igen på vilka falska människor det finns. Det känns skönt att man inte är inblandad i saker och ting utan man lever sitt liv med vännerna och njuter av det!
Men man ska i och för sig inte tro på allt man hör och så men ibland måste man kanske det då det inte finns någon motsats till det hela.

Denna vecka kommer bestå av träning och jobb som vanligt, kanske lite julbak med Elin på onsdag annars inga planer, måste få min häl bra igen så man kan ge allt på matcherna/träningarna, har gått på smärtstillande nu i en vecka för att kunna fullfölja innebandyn.

Snart är det nyår, vad händer då?

Jag vill äta middag med grabbarna och sen på någon rolig fest - eller ska man ta in på Tott hotell i Åre över nyår? Hmm! några förslag nån? Blir det någon nyårs kyss? :-)

Dags att jobba vidare även fast motivationen inte finns där för fem öre och inte heller är Bente eller Kristina här som man kan skoja med, usch tråk måndag på jobbet - tråk jobb, vill byta nu så man får lite ny motivation att jobba. Usch bush!

Denna låt har fastnat på mitt huvud, försvinner inte men så är det ju med Seek Bromance också...Minnen, minnen återigen minnen.
Bruno Mars - Grenade Tim Berg - Seek Bromance ]]>
<![CDATA[Frukost hihi]]>

img_0299 (MMS)

Frukost hihi

]]>
<![CDATA[Gonatt!]]>

]]>
<![CDATA[söndag]]> Vilken helg!

Match i fredags mot Vaxholm, slutade 8-3 och jag gjorde två mål, väldigt skönt!
Vidare sen blev det The Bridge för jobb och där träffade man som vanligt massor med välkända ansikten och partyglada människor, riktigt roligt vart det och skönt efter en seger att få jobba av sig adrenalinet och ta en drink framåt natten! I lördags så blev det fotbollsmatch i inomhus korpen där vi vann med 4-3 och jag gjorde ett kanon skott från halva plan rätt upp i klykan, SJUKT NIIICE !;) Nemen det var härligt två matcher, två vinster och fest på det! Så efter fotbollsmatchen åkte vi hem till mig och lagade middag och drack lite gott och spelade tvspel senare tittade Robert förbi och även Senja, Linnda och Sabina så blev musik och en massa snack innan kl slog elva och vi beställda ett par taxi bilar för att röra oss mot stan vi började på The Bridge då Bacardi Breezer hade ett stort evenemang där med massor av häftiga grejer, var full proppat och man hade en jäkla massa vänner där så det var hur roligt som helst! Efter The Bridge så åkte vi till Lobby där det blev en öl och sen vidare hem, skapligt trött var man!

Sen blev det en slitsam söndag då bena gick till vika, vaknade sent - VÄLDIGT SENT... Direkt ner i tvättstugan fick det bli och försöka få lite ordning på lägenheten lyckades väl faktiskt! Sen kom Louise förbi och hälsade på, blev att se på "Vem kan slå Fredrik och Filip". Väldigt trevligt men nu blir det glas och FKE innan jag ska sova! 

EN underbar helg! Tack alla som gjorde den super! Snart är det fredag igen glöm inte de! ;D


]]>
<![CDATA[The Bridge ]]>

img_0298 (MMS)

The Bridge

]]>
<![CDATA[THE BRIDGE I HELGEN!]]>

Denna helg så jobbar jag både fredag och lördag så hör av er till mig för gästlista, kommer ROCKA!!!


]]>
<![CDATA[So fucking awesome!]]> ]]>
<![CDATA[Haha!]]> - S .. sa:
snygging
Robin sa:
klamydia sofia
- S .. sa:
nej, jag har halsfluss därför tar jag antibiotika
Robin sa:
då äter man pencilin!
- S .. säger:
men jag tar antibiotika för tandinfektion
Robin säger:
hahaha
bort förklaringar mycket!
Ooooh haha! :-D
- S .. sa:
snygging
Robin sa:
klamydia sofia
- S .. sa:
nej, jag har halsfluss därför tar jag antibiotika
Robin sa:
då äter man pencilin typ!
- S .. säger:
men jag tar antibiotika för tandinfektion
Robin säger:
hahaha
bort förklaringar, busted!
]]>
<![CDATA[Ny kategori!]]>
Testade med denna film som jag har på en vän som ska visa att man kan dansa till hård rock, hehe!

]]>
<![CDATA[In the sky..]]> Wehoooooooooopa!

Då var det snart fredag och helg, heeeeeeelt sinnes!

Schemat är fullspäckat och planerna går inte ihop för fem öre! Men nu har jag klippt mig lite iallafall! Lina var snäll och kom förbi mig igår och gjorde sitt yttersta för att få mig nöjd och ja det blev jag men jag vill ha det ännu kortare tror jag, eller vet inte! Man borde få välja en frisyr så får man ha den utan att det växer ut eller ner eller in eller ah ni förstår....

Fredagen kommer att vara full av planer och skoj, börjar med en vanlig arbetsdag sen är det bara hem och ladda och slänga i sig mat för 19.45 är det nersläpp i Eriksdalshallen, japp innebandymatch har jag! Sen efter den så ska jag skynda mig till The Bridge för jobb - lite roligt att jobba imorgon då hela mitt företag är där på julbord, så det blir party och dans för hela slanten för dom! Men arbetsnarkoman som man blivit så är det jobbet som går före festen men efteråt så ska jag nog dra ett par järn och njuta av livet! Men blir nog ganska lugnt för på lördag kl 14.00 så har vi inomhus fotbollsmatch som jag ska vara med på, första för i år! Vidare sen blir det nog kalas med grabbarna, en hel lördag med öööl och fotboll, great!

Söndagen blir nog en mysig tacokväll hemma bara - SJUKT sugen på taco! ;-D

]]>
<![CDATA[Julklapp]]> Att man inte hade flickvän... Annars har man ju självklaraste presenten för en söt liten rumpa! ;-)
]]>