<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[TAKE ONE!]]> SVAR: JA!!!





]]>
<![CDATA[Ett inlägg till Jessica]]> Fick ett meddelande igår om att jag måste blogga mer så hon har något att göra på sitt jobb... Japp denna tjej jobbar tydligen jätte hårt om dagarna...



Så tänkte såhär, jag ger henne ett alldelse eget blogginlägg för jag är så himla snäll!



Nej men vad ska man säga snart är det fredag igen, weho! I måndags gjorde jag comeback på gymmet och det har min kropp fått ångra igår och idag, satan vilken träningsvärk jag har i bröst/armar, haha! Men helt underbart att man är tillbaka tänkte gymma idag men Lazio - Milan matchen gick före så ikväll blir det fotbollskväll hos Kim för att sedan ta nya träningstag imorgon då blir det nog gym sen ett lugnt innebandypass efteråt för på fredag 19.30 har jag match möt Täby i Eriksdalshallen så ta med er alkoholen dit å tjuvdrick lite till en trevlig match!
Efteråt så lär jag skynda mig för det är ju fredag vilket innebär The Bridge och det är ju löningshelg så det blir mycket att göra! GOSH I LOVE MY LIFE!


Lördagen blir till att åka ut till Skärgården för en jävla fest på Dannes land, vi blir en hel del pojkar och hans tjejkompis som har landställe där ute har styrt upp tjejerna så det blir sjukt roligt att lära känna massa nytt folk och röja med! WEHO! Nej nu måste jag jobba, jobba jobba!!!

Ni får en låtjävel också att njuta av en onsdag som denna!



]]>
<![CDATA[Hmm, ett par dagar.]]>



Vad ska man ta sig till?]]>
<![CDATA[Hmm...]]> Ja, vad kommer nu hända? Återstår att se.........
]]>
<![CDATA[I made it]]>

I used to dream about, The life i'm living now I know that there's no doubt I made it, I made it

Måndag, fredag, lördag, söndag - Så känns mina veckor just nu. Tiden går fasanfullt fort.Behöver nog en semester snart, jag vill utomlands - kanske ska man åka till Egypten iår igen? Bada lite ta en drink i solen och bara andas ut? Denna månad får jag min halvårs bonus också, det passar ju verkligen bra! En underbar helg är över och vad ska man säga, Tiesto ägde allt och alla i fredags slutade meden mindre lyckad efterfest  vid sextiden med Jimi, Jack och Kim - Jag somnade väldigt stabilt tror dom andra också gjorde det! Haha!Grymt var Tiesto iallafall! Kommer upp bilder/videos lite senare när jag lärt mig hur man för över.

Dagens teknik!



]]>
<![CDATA[Skål]]>

img_0106 (MMS)

Skål

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

img_0069 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

img_0052 (MMS)

]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

img_0047 (MMS)

]]>
<![CDATA[12:00]]>
Skönt, slutar om 35 minuter alltså, då blir det bolaget sen iväg och rösta så man får det gjorde, fy sjutton vilken underbar dag detta kommer bli och kvällen kommer bli gudomlig! Min syster kommer även förbi och klipper mig så jag blir riktigt fin och representabel ut ikväll! Så jävla ladd att jag har en klump i magen och inte vet vart jag ska ta vägen, gåshuden på armarna gör det inte heller bättre men det släpper nog snart, hahahaha!!! NUUU KÖÖR VI!


ÄLSKAR DET!!!

]]>
<![CDATA[tror du....]]> JAG ÄR SJUKT ÖVERLADDAD INFÖR IKVÄLL ELLER!?!?!?!?!?!?!?!?!?

 

 

 

 




"Haha!

Jag berättade att jag hade en syn om att vi står hos dig, alla tar en jäger shot och robin brandt håller ett tal, sen drar fram en kniv och skär sig i handen och vill skaka hand för en legendarisk kväll :D

HAHAH



hoppas du har sms lånat! Ikväll bilrre all in !


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kim Schiöld"

]]>
<![CDATA[Bloglovin]]> Follow my blog with bloglovin]]>
<![CDATA[Dags o köpa vinterjacka]]>
]]>
<![CDATA[Liza.liza.liza då!]]> Förstår inte hur det kan ha undgått vissa ibland, hihi!



Vad säger man "blogrape"-dags? ;-D]]>
<![CDATA[SMS-inlägg]]>

img_0037 (MMS)

]]>
<![CDATA[Testar]]>

img_9228 (MMS)

Testar

]]>
<![CDATA[Suit up!]]>

img_9643 (MMS)

Because tonight will be legendary!

]]>
<![CDATA[Nothing but love]]>
Ja, håller ni inte med att det är härligt med regnet som slår mot fönstret och man sitter med en kopp kaffe, har lite musik i lurarna och bara njuter av att jobba? Det kallar jag att uppskatta en måndag och sitt jobb, I love it!




Living the dream

 

]]>