<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[www.robincarlsson.se]]> Hoppelihopp!
www.robincarlsson.se / www.finest.se/robincarlsson
]]>
<![CDATA[ladd, som i laddad!]]>
Ikväll är det fest, partaj, kalas - Kalla det vad ni vill, jag är iallafall sjukt laddad för att ta den första bääääärtzen! Känner att denna dag kommer bli en bra drag, tequilan står i barskåpet och väntar på en rejäl efterfest och ölen är på kylning! Ikväll börjar vi på Retro SoFo för billig öl, cider och vin och njuter av den sköna känslan. Efter att vi har fått ner någon bääärtz så drar vi vidare mot The Bridge för lite jobb och sen så är det fest och galaj! Satans ladd! Hoppas alla dyker upp ikväll kör vi!
]]>
<![CDATA[En bild säger mer än 1000 ord]]>
På Plats 12-16feb

Milan - Parma 12/2
Milan - Tottenham 15/2

]]>
<![CDATA[stranden...]]>

Saknar känslan av att gå barfota på en sandstrand, saknar känslan av en kall öl i handen när solen steker över kroppen,  men jag får sakna det för här sitter man med en kopp kaffe som knappt smakar kaffe, maskinen gav mig en kopp med blaskigt kaffe och ingen konstgjord mjölk - Men bitter är jag ju inte framför allt inte när man lyckades skava bort allt skinn under vänster stortå så man knappt kan gå. 

Nio dagar kvar, Robin, nio dagar sen bär det av mot Milano för att leva som en kung i några dagar - shopping, vän, fotboll och en del fest - jag ser framemot det väldigt mycket!

Nu ska jag njuta av mitt varma, blaskiga kaffe utan mina magiska droppar mjölk..
Kärlek, ÄR KÄRLEK!
]]>
<![CDATA[The Bridge Fredag]]>  

Glöm inte att skriva upp er för fri entré innan 24.00 på

http://www.facebook.com/event.php?eid=148419068549325

 

eller http://www.thebridge.se

 

]]>
<![CDATA[Jobb, mässa, två timmars badminton]]>
Avslutar med en låt, till minne av min morfar]]>
<![CDATA[hemma från träning]]> Är grymt sugen på att köra en vit månad och sätta igång med gymmet på riktigt också och inte bara innebandyn, men ah får se hur det blir med de!

Nu blir det sängen för imorgon jobbar jag halvdag sen ska jag på mässa där vi har en monter så jag får se hur det går till där!

Gonatt på er!
]]>
<![CDATA[Nya skor]]> Har beställt ett par nya skor som bör komma idag, köpte dom på rea för ynka 350kr, det är bra när det är 50% rea! Fast får sluta shoppa nu har lovat mig själv att spara mig till Milano den 12 feb! Då blire cash out! :-)
]]>
<![CDATA[Giftig så fjärilarna inte kommer in.]]> kapitel stängt.

Är väldigt kräsen av mig, vet vad jag vill och nöjer mig inte med det som är "bra".

Det är lite så att när man träffar en söt och trevlig tjej så har man ingenting gemensamt, jag satsar på träning och jobb och hon lever slacker-livet, det duger inte för mig, man lär ha samma intressen annars går det inte ihop. Träning är viktig del i mitt liv och tränar inte hon så får det nog vara, man vill ju kunna träna ihop och inte bara ligga i en soffa om kvällarna, krävande jag är va? Äh that's it som sagt något bra är inte tillräckligt bra för mig.
Sen sitter jag inte här nu och säger att jag är världens bästa, det är jag verkligen inte men kan iallafall få den där tjejen att känna sig som den enda i världen och den bästa så länge jag kan lita på henne.
Ut på köttmarknaden :-)]]>