<![CDATA[Blogaholic Exporter]]> <![CDATA[www.finest.se/robincarlsson]]> www.finest.se/robincarlsson]]>
<![CDATA[same times]]>
]]>
<![CDATA[Inet nere..]]>

20100714752 (MMS)

Inet nere..

]]>
<![CDATA[Firre]]>

20100710750 (MMS)

Firre

]]>
<![CDATA[Schysst lya]]>

20100709730 (MMS)

Schysst lya

]]>
<![CDATA[Haha väldigt roligt!]]>


]]>
<![CDATA[A falling star]]> falling like star.

Fick massa sms/videos av Kim idag och det ända jag kan säga till Jack och honom är - FAR ÅT HELVETE! Usch vilken ångest det gav mig att se dom sitta och festa med massa tjejer i Rhodos gör ju att man bara vill gråta floder och aldrig mer gå till jobbet, nasty dreams.

Annars tog en jogging tur idag, blev en del styrka vid fotbollsplanen vid Kärrtorps IP idag, kändes bra lite utfallssteg och lite andra balansövningar, försöka köra varannan dag nu så man är iform till V.31 då det drar igång igen. Fast att springa ensam är inte alltid det roligaste men får ta med mig min Ipod nästa gång tror jag med lite musik så man har något att njuta med i solen när man springer och donar!

]]>
<![CDATA[Bus belönas med bullar!]]>

Ha ha du underbara människa som så omsorgsfullt har odlat krydd krasse i tangetbordet och ställt på mitt bord, du och alla andra på kontoret kommer att belönas med bulle till fikat i em!

kl 14.00 i fikarummet!

Kram
Len
a


]]>
<![CDATA[Bus på jobbet]]>

20100707727 (MMS)

Ibland kan det vara hårt att jobba här, haha! Får man inte bilen full med postIT-lappar så kan man få gröna växter på tangentbordet, nu har GS lite gröna fingrar och odlat lite fint på Niinas tangentbord, hihi!

]]>
<![CDATA[Kan aldrig ge dig det du vill ha.]]> Vet att du bara behöver närheten och inte känslan... Därför kan jag aldrig ge dig den.

Hur kan människor tänka så korkat ibland? Dom bör ju inse vad som är fel och vad som är rätt i livet, vad man vill göra och vad man inte vill göra och vad en annan person tycker och tänker och inte tycker och tänker. Men visst vi alla lever olika liv och prioriterar andra saker. Jag trodde jag sökte rätt men har nog nu insett att jag var helt ute och cyklade. Tanken den har slagit mig massvis med gånger om att ge allt ett försök till men vet inte varför man ska göra det egentligen, lägga ner tid och energi på något sånt? Livet är allt för underbart just nu för att slänga det i väggen.. kanske? kanske inte?


Djupa tankar av en person som mig som ingen någonsin kommer förstå förutom jag... Känns skönt att få skriva något så osammanhängande som detta ibland, man får sig själv en tankeställare såhär på morgonen liksom.

Funderar starkt på att ta en sista minuten i slutet av augusti eller något men måste bara hitta någon som vill hänga med, nån rolig person som vill festa loss med mig på kvällarna och sola och bada med mig på dagarna, nån som är sugen?

Vore inte det ganska skönt då sommaren börjar lida mot sitt slut och bara åka iväg och bättra på solbrännan lite innan det kalla börjar komma?Ah får se vart det bär av och med vem! Nu längtar jag bara tills denna vecka är över sen är det två 9 arbetsdagar ungefär kvar tills jag tar båten över till Gotland och möter upp lite vänner och röjer som aldrig förr, kommer bli så jävla skoj!

Ser det framför mig när vi sitter på segelbåten efter en dag på stranden och efterfesten på Kallis och bara garvar och snackar skit och dricker en kall öl eller ett glas rosé och visslar på tjejerna som går förbi, hihi! Livet är bra gött ibland du! Frågan är vad man ska göra i början av v.31 bara, kanske ta en vända till Göteborg och hälsa på? Eller kanske en liten tripp till Tärnsjö och hälsa på Ronja och C/o? Några förslag? Drar till Åland på träningsläger fre-söndag så måste vara hemma senast torsdagen :-)

AJA GOTLAND NEXT!!!
]]>
<![CDATA[Gudrun Schyman - mer pantad människa får man leta efter]]>

"För ett år sedan fick Gudrun Schyman och Feministiskt initiativ en miljon av Abba-Benny.
Nu väljer hon att elda upp 100 000 kronor.
– Det är en manifestation för rättvisa löner mellan kvinnor och män, säger Schyman."

Hur pantad får man vara? Ge dom där jävla pengarna till behövande som knappt överlever en dag utan mat istället. Att stå och elda upp pengar till ingen mening alls.. Äh blir så trött så nu går jag och sover, vilka jävlar. Ni finner artikeln här.

Människan som tjänar aning bättre än alla svenssons i detta land, både tjejer och killar...Patetiskt och stor dubbelmoral i denna fråga, Gudrun Schyman...]]>
<![CDATA[Like Rocky Balboa!]]>
]]>
<![CDATA[Livet på topp]]>
I fredags jobbade jag hemifrån då jag hade tvättstuga samt ville se matchen som började fyra men klantig som man är så hade jag bokat tvättstugan dagen innan och inte i fredags så fick boka om och köra några maskiner mellan 16:00 - 18:00 samtidigt som jag såg på matchen och fixade mig, efter matchen åkte jag in till Medis och mötte upp Marie, Jenny och Weckman för några öl innan jag skulle iväg och jobba på bryggan. När jag beställde en taxi så lyckades jag släpa med mig alla tre och dom fortsatte att festa på The Bridge, det blev jävla drag och shotsen och drinkarna flödade och slutade med att jag, Kim och Christoffer stack till Solidaritet och körde vidare och hem kom man sent, väldigt sent! Men uppe med tuppen som man var och begav sig till bolaget sen vidare ut på Djugårn för att hyra trampbåtar och glida runt, var en hel dag i solen och vi avslutade de med en taxi hem mot Pastellvägen och det blev pizza för oss alla och sen hem till bror och mig för att fixa ordning oss för att sen åka till Hägersten på fest. Blev en bra taxi resa till festen då han hade tv i bilen vilket betydde fotbollsVM!! Pengarna bara stack iväg på alla taxiresor denna helg men fy fan vad det är värt det ibland. Sofia som fyller år idag hade lite pre-födelsedagsfest och det var mycket trevligt men framåt tolv, halv ett så bestämde vi oss alla för att dra ut men vi splittrades ganska rejält och jag, Jimi och Jack tog en taxi till Bridge en sväng för att kolla läget även Kristian mötte upp oss. Ja vad ska man säga norrländska tjejer på klubben som drog till sig Jack direkt men hon kunde inte bestämma sig vem hon ville ha av honom och mig så vi körde den gamla sten, sax och påse varianten, haha! Jag vann självfallet dock så var det inte så att jag ville göra något med nån så, haha men det var skojsigt! Slutade med att jag åkte hem och senare kom Jack för han hade sina fotbollsgrejer hos mig men ja jag hade ju somnat så han stod utan för i 40 minuter innan jag reagerade på att det var nån som ville in, men hey in kom han till slut! :-)

Ah det var en super helg faktiskt söndagen bestod av soffan hela jävla dagen nästan förutom en promenad och lite balkongsittande såg på Avatar också, helt OK film! Äh bara svamlar men bra helg var det och nästa blir nog lika bra!------------->

Helgens taxi resor bör inte bli till en vana.
]]>